• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik.rs

11.03.2018

15:02

(VIDEO) BOLJE JE DA SE SA MNOM NE RASPRAVLJATE! Vladimir Putin bez dlake na jeziku!

Vesti

(VIDEO) BOLJE JE DA SE SA MNOM NE RASPRAVLJATE! Vladimir Putin bez dlake na jeziku!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin našalio se da je bolje ne raspravljati se sa njim

- Naravno, bilo bi bolje da se to ne radi - rekao je predsednik Rusije u filmu Andreja Kondrašova "Putin", koji je objavljen na društvenim mrežama.

Na šaljivo pitanje: „Zašto, zar je to zaista opasno?“, Putin je odgovorio: „Ne“, i dodao da se našalio, jer sa njim ne mora da se raspravlja.

Ruski predsednik takođe je rekao i da ume da oprašta, ali ne sve.

Odgovarajući na pitanje šta je nemoguće oprostiti, Putin je odgovorio:

„Izdaju.“

O pacovima…

Ruski predsednik napomenuo je da je „bolje nikada nikoga ne saterivati u ugao“ ispričavši priču o pacovu.

- Silazio sam niz stepenice i video pacova. Počeo sam da ga jurim. Saterao sam ga u ugao. A on se okrenuo i potrčao za mnom. I ne samo što je trčao, već je skakao sa jednog stepenika na drugi. Pokušao je da mi skoči na glavu - ispričao je predsednik u filmu „Putin“.

- To svi treba da imaju na umu. Nikoga ne treba saterivati u ugao - dodao je on.

… i mestu u svetu

Predsednik Rusije smatra da bi „mesto“ svake zemlje i njeni nacionalni interesi trebalo da se određuju ne ultimatumom, već putem dijaloga.

- Sećate se poznatog vrlo dobrog filma ’Gospoda sreće‘? U jednoj sceni, kad glavni lik uđe u ćeliju, drugi lik mu kaže: ’Tvoje mesto je kod ve-cea‘. U suštini, koliko god zvučalo grubo, to je i bilo ponašanje prema Rusiji nakon raspada Sovjetskog Saveza - ispričao je Putin.

On je naglasio da se Rusija ne slaže sa takvim stavom niza država.

„Uvek pokušavaju da nam pokažu gde nam je mesto. A nama se ne dopada to mesto. Mi se uopšte ne slažemo sa takvom postavkom stvari: čije je gde mesto i čiji su nacionalni interesi treba rešavati ne pomoću povika i ultimatuma, već pomoću dijaloga“, istakao je on.

A šta misli o samokontroli

Ruski lider takođe je objasnio kako uspeva da ne izgubi samokontrolu, čak i u teškim trenucima.

- Kada se čovek ljuti, on pokazuje slabost. Čovek na mom položaju nema pravo da pokaže slabost - zaključio je Putin.

Odnos sa Angelom Merkel

Nemačka kancelarka Angela Merkel tokom posete Rusiji ponekad predsedniku Putinu donese njegovo omiljeno pivo, priznao je ruski lider.

- Povremeno mi Angela donese nekoliko flaša piva Radenberg - rekao je Putin.

Vrhovni komandant i „Armata“

Putin je ispričao i da je ušao u tenk „Armatu“ i da to spada u njegov posao kao vrhovnog komandanta.

- Ulazio sam i pogledao. Vrhovni komandant je obavezan da to uradi, u obavezi je da pogleda svojim očima. To je deo mog posla - rekao je Putin.

Tenk T-14 „Armata“ je najmoderniji borbeni tenk zasnovan na univerzalnoj borbenoj platformi „Armata“ i predstavlja novu generaciju ruskih tenkova. Prvi put je predstavljen javnosti na Paradi tokom Dana pobede u Moskvi 2015. godine, zbog čega vojske nekoliko zapadnih sila ulažu napore da razviju oružje koje može da mu se suprotstavi.

Film "Putin" možete pogledati OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija