• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

12.03.2018

19:30

(VIDEO) OPASNO SE ZAKUVAVA!  Britanska premijerka Tereza Mej optužila Rusiju da stoji iza TROVANJA AGENTA SKRIPALJA

Vesti

(VIDEO) OPASNO SE ZAKUVAVA! Britanska premijerka Tereza Mej optužila Rusiju da stoji iza TROVANJA AGENTA SKRIPALJA

Podeli vest

Premijerka Velike Britanije Tereza Mej izjavila je da je velika verovatnoća da je Rusija umešana u trovanje bivšeg pukovnika ruske Glavne obaveštajne uprave (GRU) Sergeja Skripalja

Kako je rekla, Britanija je povodom ovog slučaja spremna na daleko ozbiljnije mere prema Rusiji nego što je to bio slučaj ranije.

- Velika je verovatnoća da je Rusija umešana u trovanje Skripalja, budući da je utvrđeno da je supstanca izrađena u Rusiji - navela je Mejova.


Istakla je i da Rusija ima rok do kraja utorka da objasni situaciju u vezi sa trovanjem Skripalja, a u slučaju da to ne učini, London će napad na bivšeg obaveštajca tretirati kao akt nezakonite primene sile prema Velikoj Britaniji.

Prema njenim rečima, radi se o nervno-parališućem gasu pod nazivom „novičok“.

S tim u vezi, kako je istakla, ruski ambasador u Velikoj Britaniji pozvan je u Ministarstvo inostranih poslova te zemlje.

Ona se osvrnula i na trenutno stanje britanskog policajca, koji je takođe stradao prilikom trovanja Skripalja i njegove ćerke, rekavši da je on i dalje u teškom stanju, ali stabilnom.

BRITANSKA POLICIJA O MASOVNOM TROVANJU NERVNIM GASOM! Posle napada pomoć zatražila 21 osoba, RUSKI ŠPIJUN I ĆERKA I DALJE KRITIČNO?!

SMEŠTAJU PUTINU ČAK 10 UBISTAVA! Antiruska propaganda na Zapadu POPRIMA OBRISE HISTERIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ARiki

pre 6 godina

Njima svi smetaju, zato su nemilosrdno ubijali starosedeoca gde god su kročili, oni i amerikanci su najveće zlo na ovom svetu. Milione ljudi su ubili i nikome nisu odgovarali, a sad im je neko drugi kriv. UBICE, UBICE.

milorad

pre 6 godina

ovi ce britanci valjda jos malo pocrkati od paranoje,pa da ceo svet dane dusom

caslav

pre 6 godina

samo još fali objava rata koji je već uveliko u toku.....

Doca

pre 6 godina

E sada su se Rulke u.rale od straha. Bombardovaće ih kao i nas.

Flavie Felix IV

pre 6 godina

Ovi englezi samo to i znaju Da kuvaju,u tome su eksperti.Onda neka postave Dzejmija Olivera za premijera.Parlament 24h Kitchen!!!

laž kao politika

pre 6 godina

Ja sam čuo, ovaj procurilo mi, da su Rusi izvršili genocid na " indijancima " u " americi " a ne englezi. Isto tako sam čuo, naravno iz poverljivih izvora, da su Rusi osnovali trgovinu robljem a ne englezi, zato je Rusija preplavljena potomcima crnačkog stanovništva, bivših robova, a ne " amerika " i engleska.

Prvoslav ćirilično

pre 6 godina

ћирилица: Подмукли и покварени енглези, највећи крвници и злочинци. Геноцидан народ!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija