• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TASS

15.03.2018

16:57

KOSAČOV UPOZORAVA: Zapadne sile prave alibi za VOJNI NAPAD NA RUSIJU!

Vesti

KOSAČOV UPOZORAVA: Zapadne sile prave alibi za VOJNI NAPAD NA RUSIJU!

Podeli vest

Šef Komiteta Saveta Ruske Federacije za međunarodne poslove Konstantin Kosačov upozorio je danas da lideri Velike Britanije, Francuske, Nemačke i SAD optužbama protiv zvanične Moskve pripremaju svoje javno mnjenje za mogućnost upotrebe vojne sile protiv Rusije

- Ponavljanje optužbi protiv Rusije, pre nego što je istraga završena, bez izvođenja dokaza, jasno pokazuje da je reč o organizovanom napadu na Rusiju uz pomoć sredstava informisanja, političke i ekonomske moći kako bi se njihovo javno mnjenje pripremilo za mogućnost upotrebe vojne sile - napisao je Kosačov na svojoj Facebook stranici.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Janko

pre 6 godina

Kako možete napisati ovaj članak..ko to sme danas da napadne Rusiju ili neku od 4 vojne sveske sile..baš postajete glupave novine...izgleda da svi u Informeru kupujete diplome za žurnalistiku..baš se seljački i neoismeno ponašate

Slobodan

pre 6 godina

Jasno to bi bio kraj civilizacije?Rusija niije SR Jugoslavije nada su metode iste propaganda blokade ,pokusaji ekonomsog iscrpljivanja I onda udari? Ali ovoga puta malo su drugacije snage a I Rusija je recimo malo malo opasnija sila?Pripremaju Donbas to su igre opasne!

Deda Đoka

pre 6 godina

Upotreba vojne sile protiv Rusije? Dosta njih je probalo. Jednom je tako probao jedan francuz, pa jedan austijanac. Zaboravio sam kako su prošli, da li se neko seća?

Mena

pre 6 godina

Prokleta Britanija, uvek sluzi za uvod u zlo prema drugim drzavama. Najvece ljudsko zlo a sebe smatraju visom rasom. Na zalost iza nje stoje drzave Nemacka, Francuska SAD, Jer da toga nije ne bi bili ovo sto se predstavljaju.

Nepoznati

pre 6 godina

Probao Napoleon,probao Hitler i ovi ce slicno da prodju.Plasim se da bi ovog puta to bio kraj ljudske civilizacije na Zemlji.Verovatno bi neii preziveli u onim bunkerima sto ih prave,ali kad tad moraju da izadju napolje.

Profesor

pre 6 godina

Ovo destruktivno ponašanje zapadnih zemalja koje predvodi Amerika govori da im je istorija slaba tačka, a to može da ih skupo košta. Njemačka nije ništa naučila dok je srljala sa Hitlerom u propast. Kamenje sa berlinskog zida kao meteori padaju po planeti. Ni jedan istoričar naučnik a ni polirtičar nisu mogli predvidjeti posledice jednog hica u Sarajevu. Sa njim je krenula kataklizma. Nestala je Austro Ugarska tada velika sila. Amerika ide tim putem. Ne znam koga će povući sa sobom. Njemačka može ponoviti Hitlerove lekcije i ona je najbliža. Ne valja za čovečanstvo. Davno sam podijelio ljudska bića na ljude i ljudske zveri. Putin i obični ljudi su u ovoj prvoj grupi. Druga grupa su gore navedeni zapadnjaci žedni ljudske krvi. Daj Bože da griješim!

mica

pre 6 godina

Ja ne znam ko bi se usudio vojno napasti Rusiju? To bi bilo ludost.

putnik

pre 6 godina

Amerika ,Engleska ,Francuska i Nemacka igraju se vatrom.

Milan

pre 6 godina

Ima za Bratniju lek od jedno par stotina megatona ili više kao u filmu njihovog BBC- ja, "Treads" iz 1984. Čak su osnovne okolnosti slične.

Aleksa Veliki

pre 6 godina

Pa dajte vise , zajebite se pa napadnite Rusiju , pa nek svi nestanemo al bar ce Srbi nestati posle Engleza i Amera , da kazemo da smo im mi sa Rusima ugasili svecu !

caslav

pre 6 godina

Baš tako, spremaju se za rat. Ovo je samo uvertira.

ARiki

pre 6 godina

Već viđeno, tako su i kod nas radili, i u Irak, Libiju ... OLOŠI AMERIČKI tako rade JER NIŠTA DRUGO I NEZNAJU osim da ubijaju, to su samo UBICE, ali nažalost nikome ne odgovaraju nadam se da će im rusi polomiti zube već jednom.

Milorad

pre 6 godina

Pa probali su to zapadnjaci vise puta i popusili

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17