• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2018

22:11

LABURISTA DŽEREMI KORBIN: Ne krivite prevremeno Rusiju,  špijuna Skripala mogla da OTRUJE I RUSKA MAFIJA!

Vesti

LABURISTA DŽEREMI KORBIN: Ne krivite prevremeno Rusiju, špijuna Skripala mogla da OTRUJE I RUSKA MAFIJA!

Podeli vest

Lider Laburističke partije Britanije Džeremi Korbin poručio je danas u svom tekstu za "Garđian" da političari ne bi trebalo da prevremeno optužuju Rusiju za napad na bivšeg špijuna Sergeja Skripala i njegovu ćerku Juliju

Korbin smatra da su za napad na Skripala i njegovu ćerku odgovorne "grupe nalik na rusku mafiju", ali ne i država Rusija.
- Tokom svih svojih godina u parlamentu previše puta sam video da jasno razmišljanje tokom međunarodnih kriza nađačaju emocije i preuranjene odluke - rekao je Korbin, osvrnuvši se na britanske tvrdnje uoči invazije na Irak 2003. godine da Sadam Husein poseduje oružja masovnog uništenja, prenosi AP, dodajući da takva oružja nikada nisu pronađena.

Svojim tekstom u "Gardijanu" Korbin je, kako navodi AP, napravio jaz između sebe i drugih laburističkih poslanika.
Više od 30 laburističkih poslanika potpisalo je deklaraciju podrške premijerki Britanije Terezi Mej u kojoj se navodi da jedino Rusija može da bude odgovorna za napad na Skripala i njegovu ćerku.

LAZANSKI: Optužbe protiv Rusije za trovanje Skripalja su NOVA VERZIJA RAČKA I MARKALA!

PREOKRET! Meta napada nije bio ruski špijun, NEGO NJEGOVA LEPA ĆERKA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
argamedon

pre 6 godina

Skripala je planski otrovala u Londonu saudijska islamska tajna sluzba uz pomoc njihovih bankarskih agenata da bi zavadila Rusiju i Britaniju .

Milorad

pre 6 godina

Glas razuma jednog coveka medju hiljadama ne razumnih

DEDA RAKA

pre 6 godina

Englezi "pevaju" kao čavke - i iznose pretpostavke ! Dokumentuj bato ! Ma, svi znaju da zbog VELIKOG BRATA laju !

pauna

pre 6 godina

jedan pametan,razuman i nadasve objektivan gospodin ali englezi nece njega jos uvek sanjaju da su kolonijalna sila a pravi su majstori u podmetanju laznih vesti.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija