• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

17.03.2018

23:30

(VIDEO) EVO KAKO SE GRDOSIJA OD MOSTA SRUČILA NA VOZAČE: Snimio trenutak pada, SEKUNDE GA DELILE OD SMRTI!

Vesti

(VIDEO) EVO KAKO SE GRDOSIJA OD MOSTA SRUČILA NA VOZAČE: Snimio trenutak pada, SEKUNDE GA DELILE OD SMRTI!

Podeli vest

Jedan vozač snimio je trenutak urušavanja mosta. On se nalazio u automobilu, a most se urušio svega nekoliko metara ispred njega. Most od 950 tona je izgrađen pre nedelju dana za samo šest sati novom metodom "ubrzana konstrukcija mosta", koja je osmišljena na Međunarodnom univerzitetu Floride početkom 2010. godine 

Podsetimo, najmanje šest osoba poginulo je u urušavanju novog pešačkog mosta nad auto-putem u Miamiju, objavila je u petak policija tog američkog grada.

Prema rečima svedoka, vozila su se zaustavila pred semaforom juče u ranim popodnevnim satima, kada je most nad njima počeo da se urušava. 

Navodi se da je vrednost mosta 14,2 miliona dolara, on povezuje naselje Svitvoter sa kampusom Međunarodnog univerziteta u Majamiju, a zvanično je trebalo da bude otvoren sledeće godine.

Dva vozila sa tri tela izvučena su u subotu ispod ruševina pešačkog betonskog mosta od 950 tona u Majamiju, koji se srušio na prometnu saobraćajnicu usmrtivši šest osoba. 

Vozila su pronađena nakon što je policija kamerama uspela da locira pet tela ispod ruševina. 

Ekipe i dalje pokušavaju da dopru do najmanje četiri vozila koja su ostala ispod ruševina. 

KATASTROFA U MAJAMIJU JOŠ TRAJE: Ispod ruševina pešačkog mosta izvučena DVA VOZILA S TRI TELA!

Šef policije Huan Peres je izjavio da će za identifikaciju žrtava možda biti potrebna DNK, otisci pristiju i porodične fotografije, preneo je AP. 

Zvaničnik odeljenja za saobraćaj na Floridi izjavio je danas da je inženjer ostavio glasovnu poruku dva dana pre rušenja mosta u kojoj je upozorio da je pronađeno neko pucanje na jednom kraju građevine, ali tu poruku niko nije preslušao. 

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Inženjer pre tragedije ostavio poruku sa upozorenjem DA ĆE MOST U MAJAMIJU PASTI!

Zvaničnik je rekao da je govorna pošta preslušana tek posle kolapsa, jer su radnici, prema ugovoru, bili izvan kancelarije kada je poruka ostavljena. 

Vlasti na Floridi su juče saopštile da su se posle "stres testa" olabavile sajle o koje je visio most težak 950 tona.

PRONAĐEN UZROK KATASTROFE U MAJAMIJU: Most pao jer su sajle popustile posle stres testa?!

Dok državni i federalni istražitelji rade na utvrđivanju uzroka mosta postavljenog pre samo pet dana, političari na Floridi ukazuju na "stres test" i olabavljene sajle kao na moguće faktore, ali načelnik policije u Majamiju apeluje na sve da ne izvlače zaključke prerano.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fro

pre 6 godina

DA SU IN NAŠI CRNOTRAVCI GRADILI MOST NE BI PAO . EVO KAKVI SU STRUCNJACI AMERI.

XXL

pre 6 godina

Da li je tu pasarelu svečano otvorio g-din Tramp uz presecanje vrpce i govora?

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 6 godina

Kako to da se snimatelj popeo na autoput bas u blizini mosta? Cini mi se da je mnogo ranije poceo usporavati svoj automobil nego stoje most pao. Zatim prisao sasvim blizu automobila ispred sebe onda na 20 sekundi snimak se vidi da se taj razmak povecao, odnosno da je njegov automobil vracen nazad.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija