• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

18.03.2018

23:09

(VIDEO) PRVI GOVOR VLADIMIRA PUTINA: Promene u Vladi, Rusija nema hemijsko oružje, učinićemo sve da Ukrajinci osećaju kao kod kuće

Vesti

(VIDEO) PRVI GOVOR VLADIMIRA PUTINA: Promene u Vladi, Rusija nema hemijsko oružje, učinićemo sve da Ukrajinci osećaju kao kod kuće

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin je objasnio je za vreme posete svom izbornom štabu zašto su Rusi glasali za njega

- Rusiji je potreban napredak i mi ćemo ga napraviti zajedno - rekao je Putin, objašnjavajući zašto je narod glasao za njega.

Potrebno je prevazići izazove i rešiti zadatke koji se nalaze pred zemljom, dodao je on.

On smatra važnim da se različite snage u razvoju zemlje ne vode interesima klanova, već nacionalnim interesima.

On je podsetio na slučaj trovanja Sergeja Skripalja u Velikoj Britaniji: „Da je to zaista bila otrovna supstanca, ljudi bi odmah umrli. Rusija je spremna da sarađuje u ovom slučaju, ali je potrebno i da druge zemlje pokažu interesovanje za to“.

- Rusija nema hemijsko oružje. Uništili smo ga, za razliku od naših partnera - dodao je on.

Promene u Vladi

Vladimir Putin je najavio promene u ruskoj Vladi nakon inauguracije.

- Uopšte, sve promene u Vladi treba da izvrši predsednik nakon stupanja na novi mandat i zato ću o tome misliti sada o tome i kako to da se uradi - rekao je Putin.

Po njegovim rečima, „glavne promene će se desiti nakon inauguracije“, koja će biti 7. maja.

Uradićemo sve da se Ukrajinci osećaju u Rusiji kao kod kuće

- Uradićemo sve da se Ukrajinci osećaju u Rusiji kao kod kuće - rekao je Putin.

On je dodao da smatra sramotnim ograničavanje prava ruskih građana u Ukrajini da glasaju za predsednika Rusije, ali da Moskva neće odgovoriti na to.

- To je bezobrazluk, to je kršenje opštepriznatih međunarodnih normi. Rusija neće odgovoriti na to - rekao je on novinarima.

Putin: Kina — strateški partner Rusije

Kina je strateški partner Rusije, Moskva jako drži do tog partnerstva i unapređivaće ih, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin.

- Sada neću govoriti o konkretnim pravcima naša saradnje, ali smatramo da se to poklapa sa našim projektima o izgradnji Evroazijskog ekonomskog saveza, izgradnji Evroazijskog partnerstva u širem smislu ove reči. Naši interesi se u tome poklapaju - rekao je on.

(UŽIVO) PUTIN SE OBRATIO NARODU NA CRVENOM TRGU: Ovo su rezultati POVERENJA I NADE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 6 godina

Svaka čast,podigao je Rusiju iz pepela,vratio ekonomiju,digao vojsku,jednostavno preporod posle Gorbačova i Jeljcina koji su prodali ,unazadili ,bacili na kolena Rusiju,a i nas sa njima.Čovek koji očito voli svoju državu i narod i koji će vrlo brzo baciti svoje protivnike na kolena.Prema tome od njega treba učiti i uzimati recepte,videće te.

Vukasin

pre 6 godina

Kakav su necivilizovan i nedemokratski narod ovi Rusi !!! Putin pobedio sa ogromnom razlikom a nijedan opozicioni vodja ne urla kako su izbori pokradeni i ne zove narod na ulice !? Kakva je to demokratija ???

dolic

pre 6 godina

ZEMLJACE vidis ti tu nasu opoziciju kakva je ni su sposobni sv skupa da osvoje 20% glasova sve sami izdajice e to ti je ZEMLJACE i u RUSIJI samo za 100 dolara da proda svoju ZEMLJU kao sto je uradio JELCIN i DJINDJIC

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija