• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2018

08:50

TRAMP IMA PLAN U BORBI PROTIV DROGE! Smrtna kazna za dilere?!

Vesti

TRAMP IMA PLAN U BORBI PROTIV DROGE! Smrtna kazna za dilere?!

Podeli vest

Tramp će predstaviti svoje predloge na događajaju u saveznoj državi Nju Hempširu, koji je teško pogođen "opioidnom epidemijom"

Američki predsednik Donald Tramp objaviće danas plan o borbi protiv krize zavisnosti od opioida, koji uključuje traženje smrtne kazne za dilere droge i poziv Kongresu SAD da pooštri zakone kojima se određuju kazne za trgovce drogom, javlja Rojters pozivajući se na zvaničnike Bele kuće.

Bela kuća će tim planom pokušati i da smanji dobijanje recepata za upotrebu opioide za trećinu u naredne tri godine, time što će promovisati prakse koje smanjuju preterano prepisivanje opioida u saveznim programima za zdravstvenu negu, rekli su zvaničnici na brifingu za novinare.

Tramp će predstaviti svoje predloge na događajaju u saveznoj državi Nju Hempširu, koji je teško pogođen "opioidnom epidemijom", prenosi Rojters.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 6 godina

Ovo mu je ispravn plan. Zasto im ne oduzeti zivot kada oni oduzimaju drugima a celkopnim porodicama tragediju iz koje se vise nikada ne mogu izvuci.

batica

pre 6 godina

Ovo ti trampe jedino valja od kad si prvi covek amerike

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija