• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

19.03.2018

22:35

​PRVI ZAJEDNIČKI SUSRET! Tilerson sa Pompeom u Stejt departmentu

Vesti

​PRVI ZAJEDNIČKI SUSRET! Tilerson sa Pompeom u Stejt departmentu

Podeli vest

Odlazeći državni sekretar SAD Reks Tilerson sastao se danas sa direktorom CIA-e Majklom Pompeom, koga je predsednik Donald Tramp izabrao da zameni Tilersona na čelu Stejt departmenta

Neimenovani zvaničnik Stejt departmenta rekao je da su Tilerson i Pompeo razgovarali u sedištu Ministarstva u Fogi Botomu, prenosi AP.

Ovo je, inače, prvi susret njih dvojice otkako je Tramp na Tviteru prošle nedelje objavio odluku da smeni Tilersona i da umesto njega na tu funkciju postavi Pompea.

Pompeo planira da se danas sastane i sa predsednikom Spoljnopolitičkog odbora Senata Bobom Korkerom iz Tenesija, navodi američka agencija.

Tanjug

Korkerov odbor će glasati o potvrdi Pompeovog imenovanja za generalnog sekretara, a potom će o tome glasati i Senat u punom sastavu.

Tilerson je svom zameniku već predao sve nadležnosti, ali - doduše samo formalno - ostaje generalni sekretar do 31. marta.

REKS TILERSON SMENJEN DOK JE SEDEO NA WC ŠOLJI: Šef osoblja Bele kuće otkrio novinarima poslednje u nizu PONIŽENJA BIVŠEG DRŽAVNOG SEKRETARA




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija