• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

20.03.2018

17:43

AFERA SKRIPAL: Rusija pozvala sve strane ambaradore u Moskvi NA RAZGOVORE!

Vesti

AFERA SKRIPAL: Rusija pozvala sve strane ambaradore u Moskvi NA RAZGOVORE!

Podeli vest

Ministarstvo inostranih poslova Rusije pozvalo je sve akreditovane ambasadore stranih država u Rusiji na sastanak sa rukovodstvom i ekspertima Departmana za neširenje i kontrolu naoružanja kako bi razgovarali o slučaju trovanja bivšeg ruskog obaveštajca Sergeja Skripala, saopštila je portparolka ruskog resora Marija Zaharova.

- Glavna tema sastanka - situacija u vezi sa saopštenjem Velike Britanije o upotrebi otrovnih supstanci na njenoj teritoriji - rekla je Zaharova.

Planirano je da na sastanaku „zvaničnim predstavnicima inostranih država bude predstavljena ruska tačka gledišta, budu dati odgovori na moguća pitanja i budu postavljena pitanja koja ima ruska strana“.

Zaharova je navela da se „u medijima pojavljuje veliki broj mišljenja, ocena, čak i ’sećanja‘ ekperata na tu temu“.

- Zvanična informacija ruske strane je saopštena u SB UN, OEBS-u, OZHO, i tako dalje - rekla je ona.

- Nažalost, bez obzira na mnogobrojna obraćanja Londonu, još niko ne zna koja supstanca je upotrebljena u Solsberiju“, dodala je Zaharova.

- Sve hipoteze samo skreću pažnju sa glavne teme - britansko nedavanje Rusiji nikakvih faktografskih materijala, osim optužbi koje su se čule u nepriličnom maniru  - zaključila je ona.

AFERA SKRIPAL! ZAHAROVA RASKRINKALA LAŽI IZ LONDONA: Izvor otrova "novičok", najverovatnije Britanija ili Češka, Slovačka i Švedska!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija