• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

22.03.2018

15:05

(VIDEO) ZA PRESRETANJE SARMATA POTREBNO 500 AMERIČKIH RAKETA: Vašington ima razlog ZAŠTO SE PLAŠI RUSIJE!

Vesti

(VIDEO) ZA PRESRETANJE SARMATA POTREBNO 500 AMERIČKIH RAKETA: Vašington ima razlog ZAŠTO SE PLAŠI RUSIJE!

Podeli vest

Za presretanje interkontinentalne balističke rakete „Sarmat" potrebno je najmanje 500 američkih protivraketa, izjavio je za Sputnjik predsedavajući Odbora za odbranu i bezbednost Saveta federacije Rusije Viktor Bondarev

Prema njegovim rečima "Kindžal" je zajedno sa svojim nosačem takođe "nedostižan za neprijateljsko oružje, pri čemu on garantovano pogađa sve zadate ciljeve".

On je dodao da je bojazan američkog predsednika u vezi sa razvojem ruskog oružja neosnovan i ostaće takav ukoliko Sjedinjene Američke Države ne napadnu Rusiju.

Senator je podsetio da rusko oružje, i ono koje se tek razvija i već razvijeno, testirano i u službi vojske, ima odbrambeni karakter. "Zbunjenost zapadnjaka se objašnjava činjenicom da je balans snaga promenjen u korist Rusije".

Ranije je list Njujork tajms pozivajući se na anonimnog visokog zvaničnika saopštio da je Tramp tokom telefonskog razgovora saopštio predsedniku Rusije Vladimiru Putinu da je zabrinut zbog razvoja ruskog oružja koje nadmašuje američka sredstva odbrane.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u svom obraćanju Saveznoj skupštini 1. marta govorio o novim vrstama strateškog naoružanja Rusije. Reč je o raketnim sistemima Sarmat, podvodnim dronovima, nuklearnim krstarećim raketama, vazdušnim raketnim sistemima "Kindžal" i laserskom i hipersoničnom oružju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caslav

pre 6 godina

ma nije to stana,...to obična ruska mečka koja će zaigrati i pred vašim vratima,......a onda dolazi stana po vas ,...

Radovan

pre 6 godina

Tako treba ?Americki kriminslci more da shvate da nisu najbolji I da ne mogu da rade start hoce?Jedan Putinov potez je pokazao da su vojno podredjeni?Oni misle da mogu da bombarduju kada hoce I koga hoce?

SS

pre 6 godina

I treba njima i evropljanima Rusi da uteruju strah u kosti.Krajnje je vreme Putine da lupiš šakom od stol.

istina

pre 6 godina

Ma sta 500 najmanje 1000 to je ruska raketa ni hiljadu joj nemoze nista hahahahahahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija