• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.03.2018

09:00

STRAŠAN UDARAC ZA FACEBOOK! Vlasnik "Tesle" Ilon Mask UKLONIO STRANICE SVOJIH KOMPANIJA sa ove društvene mreže!

Vesti

STRAŠAN UDARAC ZA FACEBOOK! Vlasnik "Tesle" Ilon Mask UKLONIO STRANICE SVOJIH KOMPANIJA sa ove društvene mreže!

Podeli vest

Preduzetnik i milijarder Ilon Mask obrisao je zvanične stranice svojih kompanija "Tesla" i "Spejs iks" sa Fejsbuka, nakon što su ga pratioci na Tviteru izazvali da to uradi

Mask kaže da nije ni znao da "Spejs iks" ima stranicu na Fejsbuku, dodajući da je nikada nije video i da će je uskoro obrisati, prenosi BBC.

"Izgleda bezveze", odgovorio je Mask svom pratiocu koji ga je upitao o stranici kompanije "Tesla", koja je sa Fejsbuka nestala posle samo nekoliko minuta.

Stranice su imale više od 2,5 miliona pratilaca u momentu kada su obrisane.

Mask je naglasio da će zadržati stranice kompanija na Instagramu, koji je u vlasništvu Fejsbuka.

OVAKO JE GAZDA FEJSBUKA ZA DVA DANA OSTAO BEZ 9 MILIJARDI DOLARA: Društvena mreža na udaru kritika zbog zloupotrebe LIČNIH PODATAKA U TRAMPOVOJ KAMPANJI!

FEJSBUK SKANDAL! Istražitelji ušli u prostorije Kembridž analitike firme odgovornu za zloupotrebu ličnih podataka!

OSNIVAČ WHATSAPPA SE NASLAĐUJE PROPAŠĆU ZAKERBERGA: Vreme je, OBRIŠITE FEJSBUK!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija