• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

24.03.2018

15:07

VIDEO SAM JE NASLONJENU NA ZID... Evo šta kaže čovek koji je OTKRIO MELANIJU KNAUS, buduću prvu damu Amerike!

Vesti

VIDEO SAM JE NASLONJENU NA ZID... Evo šta kaže čovek koji je OTKRIO MELANIJU KNAUS, buduću prvu damu Amerike!

Podeli vest

Melanija Tramp (48), treća supruga američkog predsednika i multimilijardera prvi put je stala pred kameru slovenačkom fotografu Stanislavu Jerku davne 1987. godine

- Otkad se udala za Donalda Trampa, prošlo je kroz moj dom mnogo novinara. Sve ih je zanimala priča o tome kako sam otkrio Melaniju Tramp - ispričao je  za Express slovenski fotograf Stanislav Jerko.

Treća supruga američkog predsednika prvi put je stala pred kameru upravo Jerku, i to još davne 1987. godine, kad je imala 17 godina. Dogodilo se to sasvim slučajno. U Ljubljani se održavala 'Januarska revija', na kojoj su slovenski kreatori tradicionalno predstavljali nove kolekcije za letnju sezonu.

12 STVARI KOJE NISTE ZNALI O MELANIJI TRAMP! Ona je jedina prva dama koja je pozirala GOLA!

- Budući da sam uvek radio na toj reviji, izašao sam iz dvorane i na stepenicama zapazio devojku oslonjenu o zid koja je nekoga čekala - priča Jerko koji se dobro seća Melanije.

NYP

- Bila je graciozna, tanka, visoka i elegantna, baš ono što se traži od fotomodela. Prišao sam joj i rekao da sam profesionalni fotograf i da tražim modele za fotografisanje. Najpre me je sumnjičavo gledala, međutim, videla je da nosim fotoopremu i da nisam neki prevarant pa smo razmenili brojeve telefona i dogovorili se za termin u mom fotostudiju.

(VIDEO) PLEJBOJ ZEČICA OTKRILA MRAČNU TAJNU PERVERZNOG TRAMPA: Rekao mi je da sam "prelepa kao Ivanka"!

Kako je fotograf naveo, oni su se i našli, međutim, Melanija prvi put nije bila baš opuštena, ali je pri drugom slikanju sve bilo dosta bolje.

Iz ta dva probna snimanja nastao je prvi Melanijin modni book, a te crno-bele fotografije, kad se dvadesetak godina kasnije udala za Trumpa, obišle su svet. 

Ostalo je istorija... 

Pročitajte opširnije OVDE.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 6 godina

Jugoslavenka,prava dama,Ameri nemaju ovako nešto.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija