• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.03.2018

13:12

PUTNI PROGLASIO 28. mart ZA DAN ŽALOSTI ZBOG POŽARA: Stradale 64 osobe, čak 41 dete!

Vesti

PUTNI PROGLASIO 28. mart ZA DAN ŽALOSTI ZBOG POŽARA: Stradale 64 osobe, čak 41 dete!

Podeli vest

 Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je dekret kojim je proglasio 28. mart danom žalosti zbog požara koji je izbio u tržnom centru Kemerovo, saopštila je danas pres služba Kremlja

Predsednik Rusije je uputio izraze saučešća porodicama i prijateljima žrtava požara i naredio da tokom dana žalosti zastave budu postavljene na pola koplja širom zemlje, a kulturne institucije televizije i radio stanice otkažu zabavni program, preneo je Tass.

Tanjug/AP


U požaru koji je izbio u tržnom centru u Kemerovu u nedelju na četvrtom spratu, na kome se nalaze bioskop i dečiji zabavni centar nastradale su 64 osobe, među kojima čak 41 dete.

(VIDEO) STRADALO ČAK 41 DETE! STRAVIČAN BILANS TRAGEDIJE U KEMEROVU!

OVO JE UZROK TRAGEDIJE U KEMEROVU U KOJOJ JE POGINULO VIŠE OD 60 LJUDI! Čuvar isključio sistem za upozorenje na požar!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17