• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

28.03.2018

08:01

TAKO TO PUTIN RADI! PETORO OPTUŽENIH za tragediju u tržnom centru u Kemerovu!

Vesti

TAKO TO PUTIN RADI! PETORO OPTUŽENIH za tragediju u tržnom centru u Kemerovu!

Podeli vest

Istražni komitet podigao je optužnice protiv svih petoro osumnjičenih za krivično delo u vezi sa požarom u tržnom centru "Zimska višnja" u Kemerovu u kojem su poginule 64 osobe, saopštila je portparolka Istražnog komiteta Svetlana Petrenko

- Istražni odbor Rusije nastavlja da utvrduje sva lica povezana sa tragedijom u tržnom centru u Kemerovu. U ovom trenutku već je optuženo pet privedenih osoba - rekla je Petrenkova.

Požar u trospratnom tržnom centru "Zimska višnja" u Kemerovu desio se u nedelju. Požar je izbio na najvišem spratu gde se nalazilo nekoliko bioskopa i decija igraonica. U požaru su, prema najnovijim informacijama, stradale 64 osobe, ukljucujući i veliki broj dece. U Kuzbasu je proglašena trodnevna žalost. Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz kojim se 28. mart proglašava danom žalosti u Rusiji.

(HIT FOTO) PUTIN GRMEO NA POLITIČARE POSLE TRAGEDIJE U KEMEROVU! Matore drtine se u*srale PA SE DRŽALI ZA RUKE!

KO JE KRIV ZA TRAGEDIJU U KEMEROVU?! Tržni centar koji je odneo 55 života nekad bio FABRIKA SLATKIŠA, a renovirao ga kontroverzni biznismen Štengelov?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 6 godina

Kad je ovde izgorelo Jugoslovensko dramsko pozorište, upravnku samo što nisu dali Oktobarsku nagradu, nikom ništa sve prijave o nepravilnostima protivpožarnih inspektora. Pa je još grupa brižnih nezadovoljnih svim i svačim komentarisala da su vatrogasci pustili da izgori pozorište.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija