• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily star

28.03.2018

13:05

JAVIO SE DUH PRINCEZE DAJANE! Kaže da će biti GOST NA VENČANJU SINA HARIJA SA MEGAN MARKL!

Vesti

JAVIO SE DUH PRINCEZE DAJANE! Kaže da će biti GOST NA VENČANJU SINA HARIJA SA MEGAN MARKL!

Podeli vest

Duh princeze Dajane je navodno rekao britanskim spiritistima kako nizašta na svetu ne bi propustila venčanje svog mlađeg sina i Megan Markl, koje je zakazano za maj

Dodala je i kako je bila na venčanju starijeg sina i Kejt Midlton, kao i da se vrzma oko članova svoje porodice mnogo češće nego što to oni misle.

- Ova svadba će biti divna, kao moja ceremonija što je bila, sa konjem i kočijom - rekao je navodno Dajanin duh spiritistima.

Public

Princeza Dajana je, inače, poginula u saobraćajnoj nesreći još 1997. godine.

(FOTO) SKANDAL TRESE BRITANIJU! Pojavile se GOLE FOTKE buduće princeze!

Teri i Linda Džejmison, šaptači duhovima, sa velikim zadovoljstvom podelili su ove vesti sa jednim britanskim tabloidom. Javnost, međutim, sve ovo smatra krajnje bizarnim i ne veruje u njihove tvrdnje.

CENA PRAVA SITNICA! Otkriveno koliko košta venčanica buduće princeze Megan Markl




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija