• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

30.03.2018

08:16

OSUĐENA VEGANKA! Francuskinja vređala mesara ubijenog u terorističkom napadu!

Vesti

OSUĐENA VEGANKA! Francuskinja vređala mesara ubijenog u terorističkom napadu!

Podeli vest

Žena dobila uslovnu kaznu jer je ubistvo mesara nazvala "pravdom"!

Mesar Kristijan Medve ubijen je tokom napada islamista na samoposlugu u mestu Treb/Reuters. Francuska veganka koja je na svom Fejsbuk statusu napisala da je ubistvo mesara, žrtve džihadista, bilo "pravedno", osuđena je na uslovnu zatvorsku kaznu, rekli su izvori iz suda. 

Ona je navodno poručila da ima "nula simpatija" prema žrtvi napada naoružanog islamiste na supermarket u mestu Treb u južnoj Francuskoj. 

Sud ju je kaznio sa sedam meseci uslovno zbog "propagiranja terorizma". 

(FOTO) KRAJ TALAČKE KRIZE U FRANCUSKOJ! Otmičar UBIJEN! Dve osobe izgubile život, mnogo ranjenih!

Mesar Kristijan Medve je jedna od četiri žrtve Raduana Lakdima, koji je 23. marta naoružan ušao u samoposlugu i uzeo taoce. Ubijen je i policajac koji se ponudio da zameni taoce. 

Lakdim je poginuo u razmeni vatre sa policijom. 

Aktivistkinja za prava životinja, čije ime nije objavljeno, je ubijenog mesara nazvala "ubicom koga za kojim ne treba žaliti". Osuđena je na osnovu prijave mesarskog sindikata, a inkrimišući status je uklonjen. 

Prema francuskim zakonima, podržavanje terorizma nosi maksimalnu kaznu od sedam godina zatvora i novčanu kaznu do 100 000 evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija