• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesti/Informer

30.03.2018

18:08

LUDILO MOZGA! TRAMP BESAN NA PUTINA! Moskva nije smela da protera Amerikanace, IAKO SU SAD NAJURILE 60 RUSA!

Vesti

LUDILO MOZGA! TRAMP BESAN NA PUTINA! Moskva nije smela da protera Amerikanace, IAKO SU SAD NAJURILE 60 RUSA!

Podeli vest

Vašington smatra da nema opravdanja za odluku Rusije da protera 60 američkih diplomata i zatvori konzulat SAD u Sankt Peterburgu. SAD baš briga što je Donald Tramp prethodno naložio da se iz SAD protera 60 ruskih diplomata, uz besmisleno obrazloženje  da je reč o špijunima koji su pretnja po bezbednost SAD

Štaviše, američki Stejt department saopštava da takva odluka Rusije pokazuje da Moskva nije zainteresovana za diplomatiju i da Vašington zadržava pravo da preduzme dalje akcije

Jasno je prema spisku koji nam je dat da Ruska Federacija nije zainteresovana za dijalog o pitanjima koja se tiču naše dve zemlje, rekla je portparolka Stejt departmenta Heder Nauert novinarima.

- Zadržavamo pravo da odgovorimo - dodala je ona, prenosi Rojters.

Ona je rekla da Rusija "ne treba da se ponaša kao žrtva", naveo je AP.

RUSKA ŠAMARČINA HRVATIMA: NAŠ STRATEŠKI PARTNER JE SRBIJA, Putin neće u Zagreb jer ste se PONELI NEPRIJATELJSKI!

Američkom ambasadoru u Rusiji Džon Hantsmen je u ruskom ministarstvu spoljnih poslova uručena protestna nota zbog proterivanja ruskih diplomata iz SAD.

Takođe mu je dostavljen spisak od 60 američkih diplomata koji treba da napuste Rusiju do 1. aprila, kao i nalog o zatvaranju američkog konzulata u Sankt Peterburgu.

Podsetimo, Američki predsednik Donald Tramp naložio da se iz SAD protera 60 ruskih diplomata, a Vašington je ustvrdio i da je reč o špijunima koji su predstavljali pretnju bezbednosti SAD. 

Reuters/AP fotomontaža

Trampa i njegovu administraciju nije zanimalo to što je ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov uputio snažan protest pomoćniku američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Vesu Mičelu zbog odluke Vašingtona da protera 60 ruskih diplomata.

ŠOK! TEREZA MEJ NAJAVILA RAT RUSIJI: London prešao crvenu liniju, SVET STRAHUJE OD PUTINOVOG ODGOVORA!

On je izrazio protest protiv nelegalnog postupka SAD i istakao da do sada nema dokaza da se Rusija mešala u istragu slučaja "Skripalj", kao što nema dokaza ni o ruskom učešću u tragediju koja se dogodila u Solsberiju".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mille

pre 5 godina

Tesko je komentarisati ovakvo ludilo, cak ce i natofili ostati bez teksta.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Јел* добиједу и ... -"Отпремнину"...?

baki

pre 5 godina

Pa ovi imbecili ameri stvarno su ne vidjeni cinici. Da nisu imbecili zalosni bili bi smešni.

Dejan

pre 5 godina

Pitanje je dana kada ce kauboji dobiti po nosu... i jednom za svagda poceti da gledaju samo u svoje dvoriste..

Lala iz Banata

pre 5 godina

Svaka "kera" besna...što joj bulja... - "tesna"...!

vlah alija

pre 5 godina

trapu srbine,bravo care sad se ponasas kao pravi srbin

Branko

pre 5 godina

Prevazisli su i nasu opoziciju-zutu olos elitu, haa haa haa

Zoran

pre 5 godina

Naprotiv oni žele da pokažu superiornost, samo su oni veliki bodovi i uvek u pravu,svi ostali samo nemo slušaju i klimaju glavama. Ameri vreme Indijanaca koje ste uništili je prošlo, narod u svetu se opametio, gotovo.

Maja

pre 5 godina

Nije ovo ludilo, ovo je namjerno. Samo pumpaj po medijima da su Rusi krivi šta god da urade. Zar mi to nismo doživjeli. Scenario je isti , ciljevi isti. Oni svoju taktiku ne mijenjaju jer nije važna istina nego šta oni odluče, samo ovo je ipak Rusija.

Slobodan Stojkovic

pre 5 godina

Od kada je na vlast dosao Tramp ja veceg komedijajasa nisam video.

jozo daj vode

pre 5 godina

'' ZADRZAVAMO PRAVO DA ODGOVORIMO '' PA VALJDA SU RUSI ODGOVORILI NA ONO STO STE VI URADILI. KO JE OVDE LUD

DEDA RAKA

pre 5 godina

Istrčali kravari pred rudu - sada češu svoju glavu ludu. Baćuške im odredile pravu meru pa Ameri mogu samo da s..s.. sviraju ! Zaboravili da je Jeljcin prošlost a da je putin SADAŠNJOST !

RINGISPIL

pre 5 godina

Viagra čini čuda, nekome udara dole, nekome u glavu gore.

RINGISPIL

pre 5 godina

Odlicno sada ce Rusi i ameri imati kontakte u BEOGARDU.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija