• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

02.04.2018

13:29

BRITANIJA I SAD SE IGRAJU DEČIJIH IGARA! Lavrov: Ne zavisi od Rusije koliko daleko će odmaći spor!

Vesti

BRITANIJA I SAD SE IGRAJU DEČIJIH IGARA! Lavrov: Ne zavisi od Rusije koliko daleko će odmaći spor!

Podeli vest

Koliko daleko će odmaći spor između Moskve i Zapada zbog trovanja bivšeg kontrašpijuna Sergeja Skripala u Velikoj Britaniji ne zavisi od Rusije, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje Sergej Lavrov

Lavrov je naveo da su tokom Hladnog rata postojala nekakva pravila, ali da su sada Britanija i SAD odbacile sve standarde i igraju se dečjih igara.

Skripal i njegova ćerka Julija pronađeni su 4. marta bez svesti u Solzberiju, nakon čega je utvrđeno da su otrovanim nervnim agensom i kako su agencije ranije izvestile, nalaze se u kritičnom stanju.

Britanija optužuje Rusiju za trovanje, dok Rusija negira umešanost u taj slučaj.

Nakon ovog događaja usledio je niz diplomatskih mera i kontramera između ove dve zemlje.

Britanija je prvo proterala 23 ruskih diplomata, na šta je Rusija recipročno odgovorila, šaljući kući 23 britanskih diplomata.

Ubrzo posle toga su agencije prenele da je više zemalja Evropske unije, zajedno sa SAD, Kanadom, Ukrajinom i Albanijom, odlučilo da protera ruske diplomate u znak solidarnosti sa Velikom Britanijom, na šta je Rusija odgovorila takođe proterivanjem diplomata iz svoje zemlje.

EVO ZAŠTO BRITANIJA RUSIMA PODMEĆE TROVANJE SKRIPALA! Bivši premijer Japana otkrio MRAČNE PLANOVE Tereze Mej!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija