• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.04.2018

08:03

(FOTO) S PUTINOM NEMA ZEZANJA! Američke diplomate jutros napustile ambasadu SAD u Moskvi!

Vesti

(FOTO) S PUTINOM NEMA ZEZANJA! Američke diplomate jutros napustile ambasadu SAD u Moskvi!

Podeli vest

Tri autobusa sa američkim diplomatama koji su proterani iz Rusije u jeku tenzija oko trovanja bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja napustili su rano jutros Ambasadu SAD u Moskvi, prenele su agencije

Desetine američkih diplomata i njihovih porodica napustilo je objekat Ambasade SAD i uputile se ka aerodromu, navodi agencija Frans pres.

AP prenosi da su novinari uoči odlaska diplomata, pored ostalog, videli rasporedjivanje prtljaga u kamionima, kao i prenošenje kućnih ljubimaca.

Tanjug/AP

Rusija je ranije saopštila da će proterati proporcionalan broj diplomata svih zemalja koje su tu meru primenile prema ruskom diplomatskom osoblju zbog slučaja trovanja bivšeg ruskog špijuna u Velikoj Britaniji.

Moskva je saopštila da proteruje 60 američkih diplomata i da će zatvoriti američki konzulat u Sankt Peterburgu kao odgovor na sličnu meru SAD.

Tanjug/AP


Velika Britanija i njeni partneri proteriali su više od ruskih 150 diplomata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija