• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

05.04.2018

09:39

UKRAJINA OTELA RUSKI BROD SA POSADOM! Putin šalje ratnu flotu u Azovsko i Crno more!

Vesti

UKRAJINA OTELA RUSKI BROD SA POSADOM! Putin šalje ratnu flotu u Azovsko i Crno more!

Podeli vest

Krimska uprava ruskog FSB pokrenula krivični postupak protiv odgovornih u Kijevu zbog otimanja ruskog broda. Crnomorska flota patroliraće Azovskim i Crnim morem kako bi sprečila slične pokušaje Ukrajine. Vojnici smatraju da Kijev možda formira "pravo državno piratstvo"

Ukrajinske vlasti pokušavaju da izazovu drugu Karipsku krizu u kompleksnim rusko-ukrajinskim odnosima, rekao je za Sputnjik zamenik premijer Vlade Krima i stalni predstavnik Krima pri administraciji predsednika Rusije Georgij Muradov.

Prema rečima Muradova, pretnje Kijeva da će pleniti sve brodove koje isplovljavaju iz krimskih luka su pogubne za Ukrajinu. 

Ranije je Pogranična služba Ukrajine saopštila da će Kijev reagovati na "kršenje" reda isplovljavanja brodova iz krimskih luka.

Ta izjava je došla nakon incidenta sa ruskim ribarskim brodom "Nord" koji zadržali ukrajinski graničari.

U njemu se nalazilo devet članova posade, svi sa ruskim pasošima. "Nord" je zaplenjen i trenutno se nalazi u luci Berransk. Mornari su stavljeni pod administrativni protokol i zabranjeno im je da napuštaju brod. 

OBRAČUN SNAJPERISTA! UPUCAN DEJAN BERIĆ, MAJOR VOJSKE DNR: Deki izgubio duel sa ukrajinskim specijalcem!

Njihovi advokati tvrde da ih Kijev prisiljava da se deklarišu kao Ukrajinci. Ruskom konzulu nije dozvoljeno da ih poseti, a zabranjeno je i pružanje medicinske pomoći posadi. 

Kapetan broda Vladimir Gorbatenko je prebačen u Herson, gde se nalazi sedište ukrajinskle službe SBU. U Kijevu su saopštili da mu preti pet godina zatvora. Ostatak posade je i dalje u luci.

UPOZORENJE RUSKOG GENERALA BUŽINSKOG: Svet je na ivici poslednjeg rata U ISTORIJI ČOVEČANSTVA!

U međuvremenu je i ruska krimska uprava FSB je pokrenula krivični postupak zbog otimanja ruskog broda. 

Crnomorska flota je već saopštila da je spremna da patrolira Azovskim i Crnim morem. Vojnici smatraju da Kijev formira "pravo državno piratstvo".

BONDSTIL JE KLJUČ, AMERI IZ NJEGA KONTROLIŠU SVE: Brisel se pita na Kosovu, koliko i SRBIJA O OTCEPLJENJU TEKSASA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 6 godina

Crni ukrainci po cijem scenariju radite neuspesan film zar vam nije dosta sto ste izgubili pola teritorije po tudjem scenariju a i dalje slusate one koji rade u korist vase stete. Manite se corava posla i klonite se rata sa PUTINOM jer vaam to nebi savetovao ,toliko od mene .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija