• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.04.2018

14:07

AUTOBUS SA TINEJDŽERIMA UDARIO U MOST, ŠESTORO POVREĐENIH! Nesreća u SAD

Vesti

AUTOBUS SA TINEJDŽERIMA UDARIO U MOST, ŠESTORO POVREĐENIH! Nesreća u SAD

Podeli vest

 Autobus koji je prevozio tinejdžere koji su se vraćali sa prolećnog raspusta udario je u most-nadvožnjak na Long Ajlendu, a šestoro njih je zadobilo teže povrede

Do nezgode, u kojoj je lakše povređeno 37 putnika, došlo je kasno sinoć na autoputu u mestu Lejkvju, u okrugu Naso, saopštila je njujorška policija, prenela je agencija AP.

 - Stakla je bilo na sve strane. Krov autobusa prekrio je sedišta - saopštio je šef vatrogasaca Lejkvjua.

U autobusu je bilo 38 učenika i pet odraslih pratilaca iz nekoliko srednjih škola na Long Ajlendu, koji su se upravo vraćali sa međunarodnog aerodroma Džon Kenedi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija