• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik/Informer.rs

09.04.2018

16:43

RUSIJA SPREMA BRUTALAN ODGOVOR AMERICI! Došlo vreme da se revidiraju trgovinski sporazumi!

Vesti

RUSIJA SPREMA BRUTALAN ODGOVOR AMERICI! Došlo vreme da se revidiraju trgovinski sporazumi!

Podeli vest

Rusija ima pravo da odgovori na nove sankcije SAD, izjavio je premijer te zemlje Dmitrij Medvedev na sednici sa potpredsednicima Vlade

- Naravno, imamo pravo da uzvratne mere, uključujući postojeće trgovinske sporazume i procedure - rekao je Medvedev.

Premijer Rusije je naložio potpredsednicima, ministrima i rukovodiocima različitih resora da „procene efikasnost recipročnih mera Rusije“.

- Niko ne treba da sumnja da će one uslediti - obećao je Medvedev.

Premijer je naložio Vladi da pripremi predlog za pomoć ruskim kompanijama kojima su uvedene sankcije.

- To se odnosi i na metalurški i na energetski sektor, kao i na vojno-industrijski kompleks - rekao je on.

Šef Vlade Ruske Federacoke je dodao da je cilj novih američkih sankcija protiv Rusije — promovisanje sopstvenih ekonomskih interesa, što je nedopustivo i nelegitimno.

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je saopštio da će se Rusija u ovom pitanju voditi isključivo interesima države. On je dodao da se novim sankcijama flagrantno potiru sve zakonske norme.

SAD su u petak uvele sankcije protiv nekoliko ruskih biznismena i njihovih kompanija, kao i više visokih ruskih zvaničnika.

LAVROV RASKRINKAO KRVAVU PODVALU! Znali smo unapred da AMERIKA HOĆE DA SMESTI ASADU upotrebu hemijskog oružja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija