• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

09.04.2018

18:18

BAŠ IMA PETLJU! Tramp: Odluka o odgovoru na napad u Siriji do kraja dana

Vesti

BAŠ IMA PETLJU! Tramp: Odluka o odgovoru na napad u Siriji do kraja dana

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp osudio je danas navodni napad hemijskim oružjem na grad pod kontrolom pobunjenika u Siriji i poručio da će odluku o odgovoru na taj napad verovatno doneti do kraja dana

Obraćajući se na sastanku kabineta, Tramp je rekao da je razgovarao s vojnim liderima, te da će odlučiti ko je odgovoran za napad, odnosno da li je to Rusija, vlada sirijskog predsednika Bašara al-Asada ili svi oni zajedno, preneo je Rojters. 

Tramp je ranije rekao da će sirijski predsednik Bašar al Asad platiti "visoku cenu" za navodni napad u Siriji. 

On je na Tviteru okrivio i ruskog predsednika Putina, kao i Iran zbog podrške, kako je naveo, "životinji Asadu".

Trampov savetnik za bezbednost i borbu protiv terorizma Tomas Bosert izjavio je da se u vezi sa tim događajem ne može isključiti raketni napad SAD na sirijsku vojsku.

SAD i Evropska unija su u nedleju optužili sirijsku vladu da je izvela napad hemijskim oružjem na Dumu, grad u istočnoj Guti koji je pod kontrolom pobunjenika. 

Sirijska vlada je odbacila da je izvela bilo kakav napad hemijskim oružjem.

RUSIJA SPREMA BRUTALAN ODGOVOR AMERICI! Došlo vreme da se revidiraju trgovinski sporazumi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 6 godina

Doce i tebi tvoji pet minuta ali losih nadamo se svi na zemaljskoj kugli..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija