• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2018

10:08

(VIDEO) PROFESORKA IMALA SEKS SA MALOLETNIM UČENIKOM: Sve razotkrila dečakova majka!

Vesti

(VIDEO) PROFESORKA IMALA SEKS SA MALOLETNIM UČENIKOM: Sve razotkrila dečakova majka!

Podeli vest

Optužena Debra Lov je na sudu priznala da je imala seksualni odnos sa dečakom, ali kada je on imao 17 godina i kada mu više nije bila nastavnica, jer je u to vreme napustila školu

Ona je svom petnaestogodišnjem učeniku poslala poruku sa tekstom: "Kome još mogu da budem kurva?"

Poruku je poslala nakon što je dečak blokirao na svim društvenim mrežama, nakon seksa koji su imali u njenoj kući, a poruku je pronašla dečakova majka i pozvala policiju.

Tužilac tvrdi da su seksualni odnosi između nastavnice i učenika počeli kada je dečak imao 15 godina i, iako dečak nije bio prisiljen na njih, po zakonu je bio suviše mlad da bi na njih pristao. Takođe, tužilac tvrdi, da je nastavnica zloupotrebila svoj položaj osobe od poverenja i zavela dečaka dok je bila njegova nastavnica u školi. Tokom suđenja, nastavnica je opovrgla optužbe da je imala telefonski seks sa dečakom. Ipak, veštaćenjem je dokazano da su imali dva duga telefonska razgovora.

Dečak je prijateljim rekao i da ga je vodila na tetoviranje, gde se predstavila kao njegova tetka i uredno platila tetovažu. Takođe, kontakte sa nastavnicom je prekinuo jer se osećao osramoćenom. Suđenje je u toku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija