• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2018

14:25

ZAHAROVA PROVALILA TRAMPA! Šalje rakete jer one mogu da UNIŠTE DOKAZE O HEMIJSKOM NAPADU U SIRIJI!

Vesti

ZAHAROVA PROVALILA TRAMPA! Šalje rakete jer one mogu da UNIŠTE DOKAZE O HEMIJSKOM NAPADU U SIRIJI!

Podeli vest

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da bi "hipotetički raketni napad" SAD na Siriju mogao da uništi dokaze u vezi s navodnom upotrebom hemijskog oružja u istočnoj Guti

- Da li su inspektori Organizacije za zabranu hemijskog oružja upozoreni da će pametne rakete eliminisati sve dokaze u vezi s navodnom upotrebom hemijskog oružja na terenu? Ili je stvarna svrha da se odmah eliminišu tragovi provokacije tako što će se koristiti pametne rakete da se stvori situacija gde međunarodni inspektori neće imati dokaze koje bi tražili? - navela je Zaharova na svom nalogu na Fejsbuku, navodi TASS.

TRAMP POTPUNO POLUDEO, PA PRETI: Spremi se, Rusijo, stižu naše PAMETNE RAKETE!

Ona je dodala da bi "pametne rakete" SAD trebalo da imaju kao metu teroriste, a ne sirijsku vladu, koja se godinama bori protiv terorista na svojoj teritoriji, prenosi Rojters. 

Američki predsednik Donald Tramp prethodno je upozorio Rusiju da se spremi jer će, kako je rekao, rakete leteti. 

RUSIJA SE NE ŠALI! OBARAĆEMO AMERIČKE RAKETE I UNIŠTAVATI NJIHOVE BAZE!

Spremi se Rusijo, leteće rakete, rekao je Tramp, reagujući na izjavu ruskih zvaničnika koji su upozorili SAD povodom informacija o mgućem vojnom napadu u Siriji. 

"Rusija je obećala da će oboriti svaku i sve rakete ispaljene na Siriju. Spremi se Rusijo jer će rakete leteti, lepe i nove i pametne. Ne bi trebali da budete partneri životinji koja ubija gasom, a koja ubija svoj narod i uživa u tome", napisao je Tramp na Tviteru, prenosi AP.

AKO PUKNE, BIĆE JAKO! Evo čime se SAD i Rusija gledaju "PREKO NIŠANA"!

Rusija je upozorila SAD da će Moskva napad na Siriju smatrati ratnim zločinom, navodeći da bi on mogao da izazove direktan vojni sukob.

U svojoj objavi Tramp nije naveo da li misli na napad vojske SAD, ali je pretio vojnom akcijom kao odgovor na napad hemijskim oružjem u Siriji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija