• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra

11.04.2018

18:04

MOSKVA: VIDEĆEMO KAKVE PAMETNE RAKETE AMERI IMAJU, ali SAD treba da znaju da RUSIJA IMA ADEKVATAN ODGOVOR!

Vesti

MOSKVA: VIDEĆEMO KAKVE PAMETNE RAKETE AMERI IMAJU, ali SAD treba da znaju da RUSIJA IMA ADEKVATAN ODGOVOR!

Podeli vest

Predsednik Odbora za odbranu Državne dume Rusije general Vladimir Šamanov smatra da su izjave američkog predjedinka Donalda Trampa u vezi sa Sirijom - neodgovorne, ali da Rusi imaju čime da odgovore na eventualni napad

Vidjećemo kakve "pametne rakete" oni imaju. To je, naravno, neodgovorno ponašanje šefa države koja kao taoce drži ne neke banana republike, već vodeće zemlje sveta. Sve ovo je čudno - rekao je Šamanov za RIA Novosti.

On napominje da Rusija ima adekvatno oružje za odgovor, te da će, ukoliko SAD pokušaju da isprobaju svoje projektile "otpor biti dostojan".

OVOME TREBA NEKI DOBAR PSIHIJATAR! Tramp pretio raketama, a sad NUDI DA POMOGNE RUSKOJ EKONOMIJI i traži da se ZAUSTAVI TRKA U NAORUŽANJU!

Američki predsednik Donald Tramp napisao je na "Tviteru" da bi Rusija trebalo da bude spremna da obara "dobre, nove i pametne" američke rakete lansirane na Siriju.

RUSIJA ODGOVORILA AMERIMA: Odlična vam je ideja o okončanju trke u naoružanju, UNIŠTITE SVOJE HEMIJSKO ORUŽJE, PA DA PRIČAMO!

RUSKI ADMIRAL MASORIN: Ako zatreba, potopićemo razarač "Donald Kuk" KAO BRODIĆ OD PAPIRA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 6 godina

Pa i rusi imaju satelite 'ubice američkih satelita' koji su 'oči' 'pamertnih' raketa pa se ne hvale da će im izbiti - 'oči'.

Deda Đoka

pre 6 godina

Šta im vrede pametne rakete kada nemaju pametnog šefa države. Ha, ha, ha, pametnije rakete od njega.

Mille

pre 6 godina

Mozda su pametnije od Trampa pa nece praviti gluposti.

Milovan

pre 6 godina

Nije dovoljno imati samo pametne rakete, treba imati i pametnog predsednika Tramp očigledno to nije.

SS

pre 6 godina

Ako puste njega,komobara da upravlja sa njima,on će budala da ih reprogramira na Vašington,Njujork,Dalas itd.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija