• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

11.04.2018

20:46

TEREZA MEJ VODI BRITANIJU U RAT:  Spremna je da dozvoli VAZDUŠNE NAPADE NA SIRIJU?!

Vesti

TEREZA MEJ VODI BRITANIJU U RAT: Spremna je da dozvoli VAZDUŠNE NAPADE NA SIRIJU?!

Podeli vest

Britanska premijerka Tereza Mej spremna je da dozvoli da Velika Britanija učestvuje u vazdušnim napadima u Siriji, prenose mediji.

Tereza Mej "izgleda da je spremna" da se pridruži vojnoj akciji u Siriji bez odobrenja parlamenta, koju razmatraju Sjedinjene Američke Države i koalicione snage, prenosi Bi-Bi-Si pozivajući se na izvore upoznate sa situacijom.

Izvori navode da je Mejova smatra da je potrebno da se hitno postupa. Osim toga, ona ne želi da odlaže odluku američkog predsednika Donalda Trampa i nastoji da izbegne opstrukciju izazvanu procedurom odobravanja parlamenta.

Ranije danas lider Laborističke stranke Džeremi Korbin je zahtevao da se održi glasanje u parlamentu kako bi se dalo zeleno svetlo potencijalnom vojnom napadu na Siriju, preneo je „Skaj njuz“. Korbin je pozvao Mejovu da „pozove sve zemlje, uključujući SAD i Rusiju, kao i susedne države, za sto u Ženevi kako bi se došlo do političkog rešenja“.

Američki predsednik Donald Tramp je danas na napisao na Tviteru da bi Rusija trebalo da bude spremna da obara rakete lansirane na Siriju, a rakete će biti „dobre, nove i ’pametne‘“.

Ranije je Zapad optužio Damask za hemijski napad u sirijski grad Duma u Istočnoj Guti. Moskva je odbacila informacije o hlornoj bombi koju je navodno bacila sirijska vojska. Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da je cilj ovih kleveta o upotrebi otrovnih materija od strane sirijskih vladinih trupa, zaštita terorista i pravdanje eventualnih spoljnih vojnih napada.

PUTINOV SAVETNIK ZELEDIO SVET, SRUŠEN VEKOVNI SAN RUSIJE: Sve je bilo uzalud, epsko putovanje Moskve ka Zapadu je gotovo!

(FOTO/VIDEO) POLETEO AVION SUDNJEG DANA! Amerikanci spremni za NUKLEARNI RAT?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jasno kao dan

pre 6 godina

Izgleda da je isto tak spremna i da upozna grčkog boga mora. I šta nama običnim ljudima preostaje ?

anonnimous

pre 6 godina

...Idemooo....Apokalipsa....od čovečanstva ostaće samo pi...n dim.....

Felix

pre 6 godina

Juce kao nece a danas ide u napad,sto znaci da je gospodja godzila saznala da su se Rusi i Ameri nesto dogovorili pa sad demonstrira tipicno englesko ludilo.U drugom slucaju bi se sa bakicom zavukla u podrum bakingem palate.A dogovor je prost,Tramp ima istragu FBI pa da okrene pricu izrokaće tomahavkom Asada pod uslovom da prvo javi rusima da se sklone iz baze,a Putin ako to precuti ispasce zec na medjunarodnoj sceni pa ce ipak 80% tomahavka Rusi da im obore,malo da se reklamira S-400 i sa druge strane da im pokaze zube da je Rusija ipak svetska vojna sila.

DEDA RAKA

pre 6 godina

Zakuvali čorbu - mora da se vade, al' ne znaju ćta će Rusi njima da urade ! Da vidimo kaja BUDALA će staviti TAČKU na čovečanstvo !

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija