• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik.rs/Informer.rs

12.04.2018

14:24

ANGELA REKLA "NAJN": Nemačka neće učestvovati u napadu na Siriju!

Vesti

ANGELA REKLA "NAJN": Nemačka neće učestvovati u napadu na Siriju!

Podeli vest

Nemačka neće učestvovati u mogućoj vojnoj akciji u Siriji, izjavila je nemačka kancelarka Angela Merkel

Ona je na pres-konferenciji sa danskim kolegom Larsom Rasmusenom saopštila da postoji mnogo dokaza da iza navodnog hemijskog napada u Istočnoj Guti stoji Damask.

- Postoji mnogo dokaza da sirijski režim primenio takvo (hemijsko) oružje - rekla je ona.

Ranije je francuski predsednik Emanuel Makron izjavio da ima dokaze da iza navodne upotrebe hemijskog oružja u Siriji stoji zvanični Damask. Makron je rekao da će odluku o napadu na Siriju doneti „kada za to dođe vreme“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
u magnovenju

pre 6 godina

Французи имају доказе? Што их не покажу?

sanja

pre 6 godina

Što ih niste izneli ako imate dokaza, ili ste ih izmislili!!!!!, kao što uvek radite.

Ljubo

pre 6 godina

Najinteresantnije ce biti ,kada ove sluge ( placenici) americke ratnofasisticke administracije pocnu da lete sa svojih funkcija u zapadnim drzavama ,kao sto je i ova zena ,pa Francuz balavac ,pa mnogi drugi ....lomice se i kod njih .

Pop

pre 6 godina

Macron je balavac koji i ne sluti koliko je glup. Nije mu dosta Tunižana, Marokanaca i Alžiraca samo mu trebaju Sirijci da mu prave teror u Francuskoj.

Perakaže

pre 6 godina

Dosta više ove gasne histerije. Počeo je Džordž Buš stariji i isprao mozak amerikancima i čitavom zapadnom svetu da Sadam Husein koristio oružje za masovnu destrukciju i napao Irak, iako je izaslanik UN Skot Riter javio da nema nikakvog nervong gasa u Iraku. Njegoc sin Džordž Buš mladji koristio istu histeriju i ponovo napao Irak. U celoj toj aferi preduzeće Buš se o državnom trošku popeo sa dve milijarde na 12.5 milijardi dolara. Nisu radili džabe. Histerija se nastavlja. Afera dvostrukog špijuna nije nikakva afera jer je montirana od strane MI-6, i to čak vrlo loše. Sada je opet nervni gas u Siriji, umrlo je 64 osobe. Naravno Tramp sirijskog predsednika je nazvao životinjom. Sada on sprema odmazu gde će sigurno ubiti preko 5000 ljudi. Ko je onda životinja? Za mrtve je svejedno dali su poginuli od američkog gasa ili američkih raketa. Da ne govorimo o tome da je gas već drugi put upotrebila takozvana umerena opozicija koje amerikanci snabdevaju oružjem, gasom i novcem. Sram ih bilo.

Miloš

pre 6 godina

Tako je. Nemačka treba da proglasi neutralnost i da se konačno oslobodi američkog ropstva. Da bude primer mnogim evropskim zemljama. Nemaju Rusi nameru da bilo koga napadnu u Evropi. Rusi žele ekonomsku saradnju.

Stojan

pre 6 godina

Nije bilo hemiskog napada u Siriji. To je izmisljotina. Nigde nema nikakvih tragova hemijskog napada a niti je bilo bolesnih u jedinoj bolnici koja jos radi u tom gradu.

nele011

pre 6 godina

...ANGELA REKLA "NAJN": Nemačka neće učestvovati u napadu na Srbiju!....ja se za1ebo...odo po nove naocare....

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija