• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2018

19:46

AMBASADORKA BRITANIJE PRI UN PALA U VATRU:  Nismo umešani u hemijski napad, TO JE NAJGORA LAŽNA VEST!

Vesti

AMBASADORKA BRITANIJE PRI UN PALA U VATRU: Nismo umešani u hemijski napad, TO JE NAJGORA LAŽNA VEST!

Podeli vest

Britanska ambasadorka u UN Karen Pirs rekla je danas da Britanija nije umešama u navodni hemijski napad u Siriji, odbacivši optužbe ruskog ministarstva odbrane

- To je groteskno, potpuna laž, to je najgora lažna vest koju smo do sada videli od ruske propagandne mašinerije - kazala je Pirs novinarima, prenosi Rojters.

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je ranije danas da ima dokaze da je Velika Britanija umešana u organizovanje navodnog hemijskog napada u sirijskom gradu Dumi prošlog vikenda.

- Imamo dokaz koji pokazuje da je Britanija direktno umešana u organizovanje ove provokacije u istočnoj Guti, rekao je portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov 

On je rekao da je ministarstvo pronašlo osobe koje su učestvvoale u snimanju hemijskog napada u Dumi i da su one rekle kako je napravljen snimak, prenosi TAS S. 

Prema njegovim rečima, London je u periodu od 3. do 6. aprila vršio pritisak na predstavnike takozvanih "belih šlemova" da požure sa izvođenjem planirane provokacije.

GENERAL KONAŠENKOV: Imamo dokaze da je "hemijski napad" u Dumi ORGANIZOVALA VELIKA BRITANIJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
didi

pre 6 godina

kako naš narod kaže došla maca na vratanca dosta su englezi napadali i podmetali došao red na njih da se brane bravo Rusi,samo ih napadajte njihovim oružjem.englezi misle da su bogom dana nacija i da mogu da rade što god požele e pa malo cvrc.

SS

pre 6 godina

Rusi je*i te engleze i obavezno im zavrćite uši da škiće ko svinje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija