• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2018

20:12

SIRIJSKI AMBASADOR PORUČIO AGRESORIMA: Branićemo se u slučaju napada, OVO NIJE PRETNJA NEGO OBEĆANJE!

Vesti

SIRIJSKI AMBASADOR PORUČIO AGRESORIMA: Branićemo se u slučaju napada, OVO NIJE PRETNJA NEGO OBEĆANJE!

Podeli vest

Sirija će se braniti ukoliko je napadnu SAD, Velika Britanija i Francuska, izjavio je danas stalni predstavnik Sirije u UN, Bašar al Džafari, na sednici Saveta bezbednosti UN.

- Ove tri zemlje - SAD, Velika Britanija i Francuska, ako misle da mogu da nas napadnu i ugroze naš suverenitet, mi nećemo imati drugog izbora osim da posegnemo za članom 51 Povelje UN što nam daje pravom da se branimo. To nije pretnja, to je obećanje. Mi nećemo nikom dozvoliti da naruši naš suverenitet -  dodao je Al Džafari, prenosi agencija TASS.

AMBASADORKA BRITANIJE PRI UN PALA U VATRU: Nismo umešani u hemijski napad, TO JE NAJGORA LAŽNA VEST!

AMBASADORKA SAD PRI UN HEJLI: Tramp još nije doneo odluku o mogućoj akciji u Siriji




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 6 godina

Samo ih dočekajte kao jednom što su dočekani u Somaliji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija