• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

14.04.2018

05:33

PRVA REAKCIJA RUSIJE NA AGRESIJU: Napad trojne koalicije na Siriju NEĆE PROĆI BEZ POSLEDICA!

Vesti

PRVA REAKCIJA RUSIJE NA AGRESIJU: Napad trojne koalicije na Siriju NEĆE PROĆI BEZ POSLEDICA!

Podeli vest

Za napad na Siriju su odgovorne SAD, Velika Britanija i Francuska, rekao je ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov. On je obećao da to neće ostati bez posledica

- Opravdali su se naši strahovi. Nisu čuli naša upozorenja. Realizuje se ranije planirani scenario. Opet nam prete. Upozoravali smo da takve akcije neće ostati bez posledica. Za sve su odgovorni Vašington, London i Pariz - navodi se u saopštenju ambasade Rusije.

Šef diplomatske misije je naveo da su „ispadi na račun Rusije nedopustivi“.

- SAD koje poseduju najvećo arsenal hemisjkog oružja nemaju moralno pravo da optužuju druge zemlje-naveo je Antonov.

(FOTO/VIDEO) AGRESIJA NA SIRIJU: SAD, Britanija i Francuska IZVELE UDAR krstarećim raketama SA BRODOVA I AVIONA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 6 godina

Pa i nece proci bez ozbiljnih posledica al po vas i vasu spoljnu politiku braco Rusi.Sad ce vam svako okrenuti ledja.

Ana

pre 6 godina

Sve mi se cini da Putin ima sasvim drugaciju taktiku u svojoj glavi od pojedinih citalaca ovde , koji su se taman smestili da navijaju i dozive retko uzbudjenje u jedinstvenoj utakmici, Rusija/Amerika! ---- A Tramp...on je precizno pripazio da nista rusko ne potrefi, pri gadjanju. Prica se nastavlja, s`tim sto je zbog ove situacije, cena nafte skoro duplo porasla. I to bas te nafte koju Rusija izvozi.. Sto se spoljne politike tice, istina vremena su se promenila jacanjem i mudroscu Rusije i Kine! Koje su dokazale da vise ne postoji Unipolarni centar moci na Planeti. Od sada bice Multipolarni svet, uz nesto truda. A Rusiji ce sigurno okretati ledja, i to besno - oni koji nikako nisu/i jos ne uspevaju da tu zemlju slome i pokradu joj sve njene ogromne resurse.

Nikita

pre 6 godina

Mudra politika Putina. Hladno, odmereno, trezveno za razliku od nezrele, infantilne i nepromisljene politike trojne teroristicke koalicije. Gde bi svet bio da su svi politicari praznoglavi kao Tramp?!

Aleksandat

pre 6 godina

Posledice će biti „strašne“! Sad će Putko da osudi ovu agresiju i onda ode da nastavi sastanak sa tajkunima. Istorijska Ruska bruka!

Boban

pre 6 godina

Cekamo odgovor ,,,,,,,,,,jos uvek cekamo,,,,,,,,,,,,,nesto mi je ovo poznato,,,,,,,,,,,,sacekacemo jos malo,,,,,,,

Doca

pre 6 godina

Samo da ne prođe kao sa Srbijom....e samo ga udari još jednom ako smeš.

bubasvaba

pre 6 godina

Kazna sledi samo da vidimo kava ce biti ali da nisam u kozi prozvanih vandala .

Nenad

pre 6 godina

I sta sada cekate, dogovorite sa Kinom, Iranom i udarite... znajte da cete i vi vrlo brzo biti mete.

Bojan

pre 6 godina

Ma jeste da, Rusi ce ovo, Rusi ce ono, Rusi su najjaci Rusi imaju oruzje, Rusi brane svoje Sirijce Asadove, a na kraju rezultat je 1.) 100 Sirijskih veterana mrtvo u napadu od strane SAD i saveznika. Ubili ih ko kerove. 2.) Jos 100 posle toga na isti princip. 3.) Ubili SAD koji brane svoje teroriste naravno i ove isis-hunter Ruse i Rusija nista .. 4.) Evo sad rakete i Rusija nije ni povukla diplomate iz Francuske ili Britanije ili SAD, kako bi im dali do znanja da ce rokati nuklearnim ili nesto znaci u svom tom BLEFIRANJU pokazalo se da su Rusi 0 za sada i da im ne radi ovo sranje isto od s-300 s-400 jer kako kazu ameri 100 su ih ispalili a pogodjeno je samo 13. A uz to, da bi sramota bila veca, ameri kazu kako su i sa avionima leteli iznad raketa i da bi mogli da uniste svu anti-vazduh odbranu odozgo u tom istom momentu, sto dokazuje da Rusija prodaje kante za smece. Toliko o tome, greska kod Rusa je napravljenva vec u startu, kad nije uradila nesto veliko pod tackom 1.).

Minions

pre 6 godina

Vidim bas su im zapretili prsticem u UN...aj bre vise u PM sa sve Ruskom bracom!

milovan

pre 6 godina

Volim Ruse sto puta vise od Amera.!!! Ali tek sada sam progledao da su Ameri br jedan i oni ne izdaju svoje prijatelje i zastitnike. A Rusi mogu svoje S 300.S 400.suhoje 35 i Satane da zakopaju u djubre. Stace im to kada nesmeju da upotrebe. Isto i mi u Krajini smo imali rakete koje nismo upotrebili i Srbija imala avione ali nesme da ih koristi. Toje isto da imam milijardu dolara ali nesmem da ih diram.Stace mi to onda.Tako i Rusi. Izgubice i to malo prijatelja sto imaju u svetu.A i Kinezi nisu nista bolji.Nitko osim Amera i Britanaca nema onu stvar.

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija