• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

14.04.2018

07:05

AMERIČKI SENATOR KEJN: Odluka Trampa za napad na Siriji nelegalna, JER JE SENAT NIJE ODOBRIO!

Vesti

AMERIČKI SENATOR KEJN: Odluka Trampa za napad na Siriji nelegalna, JER JE SENAT NIJE ODOBRIO!

Podeli vest

Američki senator Tim Kejn upozorio je da je udar snaga SAD na Siriju nelegalan, pošto ga Kongres nije odobrio.

Odluka (predsednika Donalda) Trapa da počne vazdušne udare protiv Sirije bez odobrenja Kongresa je nelegalna. Moramo prestati da dajemo predsednicima kart blanš na vođenje ratova. Danas je to Sirija, ali šta će ga sprečiti da sledećeg puta bombarduje Iran ili Severnu Koreju", napisao je Kejn na tviteru.

Senator Kejne se 2016. kandidovao za potpredsednika SAD ispred Demokratske partije kada je kandidat za predsednika bila Hilari Klinton.

Senator Džek Rid smatra dotle da je američki predsednik napadima na sirijske objekte saterao sebe u ćošak.

(LIVESTREAM) IZVRŠENA AGRESIJA NA SIRIJU: SAD, Britanija i Francuska IZVELE UDAR krstarećim raketama SA BRODOVA I AVIONA!

PRVA REAKCIJA RUSIJE NA AGRESIJU: Napad trojne koalicije na Siriju NEĆE PROĆI BEZ POSLEDICA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 6 godina

Koju odbranu nacionalnih interesa brane tri agresorske države na hiljade km daleko od svojih država,rušeći infrastrukturu,čineći genocid,zločine bez kazne. Gde su UN?Amerika i ovi njeni demonski saučesnici nisu ni opomenuti. Gde je narod država agresora,da li su svi stanovnici Amerike,Engleske,Francuske postao kanibalistički. Zaustavite ove 3 zločinačke zemlje,uništiše planetu. Tramp,u obraćanju pred agresiju,liči na Hitlera,samo što je Hitler ubijao desetak godina,a ove tri zemlje vekovima. Tramp kaže da je Asad diktator,valjda je napao Ameriku,Englesku,Francusku.

Maja

pre 6 godina

Ko vama daje pravo da ubijate,da držite monopol nad uništavanjem ljudskih i svih drugih prirodnih resursa. Niko mirno ne spava,zahvaljujući Americi,Engleskoj i članici Evropske unije-Francuskoj. Demokratija za vas jednako je sejanju smrti. Zaustavite Hitlera=Trampa,vešticu=Mej, devijantnog=Makrona.

deda rasa

pre 6 godina

a gde je jugoslavija.usladilo se amerima da vrsljaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija