• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.04.2018

09:18

SMRDLJIVO OPRAVDANJE TEREZE MEJ ZA NAPAD NA SIRIJU: Bili su ograničeni udari, CILJ NIJE PROMENA VLASTI!

Vesti

SMRDLJIVO OPRAVDANJE TEREZE MEJ ZA NAPAD NA SIRIJU: Bili su ograničeni udari, CILJ NIJE PROMENA VLASTI!

Podeli vest

Britanska premijerka Tereza Mej saopštila je noćas da je dala naređenje britanskim snagama da izvedu precizne raketne udare na Siriju kako bi se uništilo njihovo hemijsko oružje, ističući da vojna akcija nije imala alternativu

Mej je navela da se raketni udari izvode tako da na minimum budu svedeni bilo kakvi civilni gubici i da to nije pokušaj promene sirijske vlade, javio je Rojters.

- Ovde se ne radi o intervenciji u građanskom ratu. Nije reč o promeni režima - kazala je ona.

(LIVESTREAM) SAD, BRITANIJA I FRANCUSKA NOĆAS BRUTALNO NAPALE SIRIJU! Svet u šoku i strahu, RUSIJA TRAŽI HITAN SASTANAK SAVETA BEZBEDNOSTI!

Mej je navela da se Britania priključila SAD i Francuskoj u napadu koji je opisala kao "ograničen i ciljan", nakon što su obaveštajni podaci ukazali da je vlada Bašara al Asada odgovorna za napad hemijskim oružjem u Dumi.

Tanjug/AP

Britansko ministarstvo odbrane je navelo da početne indicije govore da su precizna upotreba oružja i detaljno planiranje kao rezultat dali uspešan napad.

Mej je dodala da su Britanija i njihovi saveznici koristili sva diplomatska sredstva da zaustave upotrebu hemijskog oružja, ali da su bili ometani više puta, citirajući ruski veto na nezavisnu istragu o napadu u Dumi u Savetu bezbednosti UN ove sedmice.

(VIDEO) BOG TE BLAGOSLOVIO, UDRI AMERIČKU ĐUBRAD! Ovako su Sirijci OBARALI AMERIČKE RAKETE!

Ona je kazala da su Britanija i Zapad imali obavezu da odvrate Asada i druge od hemijskog oružja nakon napada u Dumi u kojem je poginulo oko 75 ljudi, uključujući decu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Đoka

pre 6 godina

Kao opravdanje za svoju agresiju isto su govorili i porotiv Iraka, pa se posle ispostavilo da su sve lagali i da su im drugi bili ciljevi. Britanski kolonizatorski ološ.

Nikita

pre 6 godina

Za terorizam nema opravdanja! Toliko bi ova nezrela, sedokosa zena trebala da zna. Tolike godine u politici a jos nije naucila definiciju terorizma. Dozivece Englezi zahvaljujuci svojoj agresivnoj i bezumnoj politici da im Tower bridge gori u plamenu. Polako...

Cvele

pre 6 godina

Kad bi Tereza dobila jedanu raketu tipa KRC-21CM ne bi ovoliko krestala,vec bi bila smirena i fina engleska dama

Cvele

pre 6 godina

Kad bi Tereza dobila jedanu raketu tipa KRC-21CM ne bi ovoliko krestala,vec bi bila smirena i fina engleska dama

Novak

pre 6 godina

Boze ako te ima kazni vise ta vatikanska govna da ne smrde osusi ih zauvjek

Kazo

pre 6 godina

Za ove današnje zapadne političare, kada su u pitanju laži i podvale, Hitler i Gebels su bili male bebe. Neverovatno!

Dragan D

pre 6 godina

I treba da Ruse prave budalama ovakve spodobe. Bravo Rusi svojim ponašanjem uspeli ste da ojačate argumente lažljivih zapadnjaka

SS

pre 6 godina

E sada možete očekivati ciljane mete po vašim državama i stanovnicima koji vas podržavaju ,od strane terorista jer čačkate opet po islamu.

Mito

pre 6 godina

Putin je trebao da zapreti Terezi Mej da će u slučaju nuklearnog rata (pošto oni najviše mute bistru vodu) prvi uništeni grad biti London, a ne gradovi u SAD, da britanci malo uvuku rogove.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija