• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2018

11:43

EVO ZAŠTO JE TRAMP ZAISTA NAPAO SIRIJU! Hoće da zataška da RUSI IMAJU PORNIĆ NA KOJEM KURVE PIŠAJU PO NJEMU!

Vesti

EVO ZAŠTO JE TRAMP ZAISTA NAPAO SIRIJU! Hoće da zataška da RUSI IMAJU PORNIĆ NA KOJEM KURVE PIŠAJU PO NJEMU!

Podeli vest

Zločinačka koalicija koju predvodi SAD noćas je napala Siriju, a razlog za to nisu nikakvi otrovi ni hemijsko oružje, nego Trampov strah da ne ostane bez fotelje u Beloj kući zbog seks-skandala!

Frustruirani Tramp, u očajničkom pokušaju da skrene pažnju sa detalja koje je u svojoj knjizi "Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo" otkrio bivši direktor FBI Džejms Komi, odlučio je da svet dovede na ivicu Trećeg svetskog rata!

Naime, svetom su u petak usred dramatične eskalacije odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Ruske Federacije zbog dešavanja u Siriji poput bombe eksplodirali detalji iz knjige bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija, koji je u njoj otkrio da Rusi poseduju porno-snimak šefa SAD Donalda Trampa na kojem kurve pišaju po njemu!

(LIVESTREAM) SAD, BRITANIJA I FRANCUSKA NOĆAS BRUTALNO NAPALE SIRIJU! Svet u šoku i strahu, RUSIJA TRAŽI HITAN SASTANAK SAVETA BEZBEDNOSTI!

Kako Komi tvrdi, upravo je to razlog zbog kog američki lider nikada ne bi ušao u otvoreni sukob s Moskvom jer bi u suprotnom bio objavljen pornić nastao 2013. u moskovskom hotelu, gde je Tramp navodno i urinirao po prostitutkama. To bi, ističe se, nanelo nepovratnu štetu ne samo Trampovom ugledu već i ugledu Amerike, koja je takvog čoveka 2016. izabrala za lidera.

Komi, kog je Tramp iznenada otpustio u maju prošle godine, napisao je knjigu "Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo" i u njoj optužio šefa Bele kuće da je lažov i nemoralna osoba.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Napad na Siriju je ZLOČINAČKA AGRESIJA, a trajao je samo 50 minuta jer se AMERIKANCI PLAŠE RUSIJE!

- Iskreno, nikada nisam mogao ni da pomislim da bi ove reči mogle da izađu iz mojih usta, ali ne mogu da tvrdim da aktuelni predsednik Sjedinjenih Država i prostitutke nisu pišali jedni po drugima u Moskvi 2013. Veoma je moguće, ali ja to ne znam - naveo je Komi u knjizi koja tek treba da bude puštena u prodaju u utorak, ali čiji su delovi dospeli do američkih medija i izazvali neviđenu buru u javnosti.

Analitičari tvrde da je upravo ovo razlog što je Tramp uz pomoć svojih poslušnika Tereze Mej i Emanuela Makrona izrežirao krizu u Siriji i noćas napao jednu suverenu zemlju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pomracenje uma

pre 6 godina

Jedini pornic koji ja ovde vidim je da ameri i dalje brutalno drndaju ostatak sveta a rusi stisli zube cute i vicu ne ne boli nas. I brate koja je svrha S400 ako ne smes da ga upalis. Dzabe potrosio pare na razvoj. Bolje da su se ljudski napili.

deda rasa

pre 6 godina

zbog levinskinog pus...a nastrada jugoslavija prelepa zemlja zbog mokrenja sirija takodje prelepa zemlja sa dobrim ljudima. amerikanci sledeci put birajte nekog manje zahtev nog da malo zivimo u miru.

Amater

pre 6 godina

MOGUCE JE DA JE PISAO I SRAO PO OLBRATOVOJ,ONA TO OBOZAVA...

DEDA RAKA

pre 6 godina

Uvek kad kaubojski predsednici "šaraju izvan kuće" sledije izginuće ! Klinton De Bil napao Srbiju a Donča Siriju ! Molim američe PRVE DAME da muževe u krevet namame, jer ako i dalje počnu da "šaraju" uvek na slabe udaraju !

Kurto

pre 6 godina

Aj da i rusi napadnu samo 30 minuta.Nema sanse bili su i ostace PICKE.Amerika No 1

Nanii

pre 6 godina

E,haj' nek' mi neko objasni sad,kako se moze pornic zataskati ratom?!?!?! Po nekoj logici stvari,taj pornic bi trebao biti uptrijebljen kao instrument da Dono ne krene u rat!!!! Eto,ako moze objasnjenje!!!! Hvala

Radovan

pre 6 godina

Da like je Ii je moguce! Srecna Amerika?Ubija od srece?

deda Raša

pre 6 godina

To je nemoguce. Pa kako ce lepotica leci sa zveri? Sa njim moze spavati samo slicna dusa a to je Meldin OIlbrajt.

Aha

pre 6 godina

Taj S 400 munje gromovi ni nepostoji to su izgleda samo price i blefiranja sto ga nisu upotrebili kad ga vec imaju a nama kao hoce da daju S 300 pa tek je to neupotrebljivo Rusi nemoj da nas branite ljubim vas braco samo sto dalje od nas.

Fro

pre 6 godina

Kurve će nam doći glave. Ameri sledeći put kastrirajte predsedničkog kandidata da svi živimo u miru.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17