• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2018

11:53

OD "TOMAHAVKA" NISU OSTALI NI PARČIĆI! Oboreno svih 20 raketa kojima su AMERIKANCI GAĐALI AERODROM U DAMASKU!

Vesti

OD "TOMAHAVKA" NISU OSTALI NI PARČIĆI! Oboreno svih 20 raketa kojima su AMERIKANCI GAĐALI AERODROM U DAMASKU!

Podeli vest

Ruski Generalštab saopštio je da su sirijske protivvazdušne snage oborile 71 krstareću raketu zapadne koalicije, a kako se saznaje svih 20 toliko hvaljenih raketa "tomahavk" koje su letele preko ruskog aerodroma oboreni su i uništene!

Kako se navodi, obaranje zapadnih raketa pokazalo je da su sirijske snage izuzetno obučene.

Istovremeno, Generalštab je naglasio da će Rusija razmotriti mogućnost isporuke PVO sistema S-300 Siriji kao i drugim zemljama sveta.

(VIDEO) SEJAČI SMRTI NA DALJINI DOMETA: SAD približile Siriji još jedan brod sa raketama "tomahavk"

"Agresija SAD protiv Sirije je pokušaj da se spreči istraga o hemijskom napadu u Siriji i u potpunoj je suprotnosti sa naporima da se pobedi terorizam u zemlji", navodi Generalštab.

Sa druge strane, Ministarstvo odbrane Rusije prati razvoj situacije u Siriji i ocenjuje da je u Damasku trenutno situacija normalna i mirna.

(VIDEO) LONDON PROVOCIRA PUTINA! S-400 NE MOŽE ZAUSTAVITI TOMAHAVKE: Taj sistem nikad nije proveren u stvarnom ratu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 6 godina

Slepci oholi,prvo omalovažavaju indijance domorodce koje su potamanili,znajući da je to bilo njihovo oružje,protiv gamadi koja se naseljavala.Bolje da je nazovu agresor iako ni one pored rusa neće proći.????????????????????

Aleksandar

pre 6 godina

Same su se oborile tamo gde je trebalo....pozdrav i dovidjenja za bracu ruse.

Ralex

pre 6 godina

Ovo je sramota za rusiju jer su samo sramne sileđžijske pičke koje su reĉima jaki. Da su stvarno jaki ni jedna od tomahavki a bilo je 110 raketa,nebi palo na siriju. A to bi toliko mcan saveznik sirije poskidao. Ovo su samo sirijci oborili oko polovinu raketa sto SAD ne prikazuje. Da je Rusija htela sve bi oborila. Ovako je putin pokazao da je plačljiva pička. Šta će biti kad mi Srbi dođemo na red a doċićemo uskoro i to zbog kosova. I opet ċe Rusi biti po strani a mi izgubiti sve naj milije. Braćo Srbi,ovo je prekretnica za nas na koju ċemo stranu, a strana za nas je providna.

ivan

pre 6 godina

Russia trebase da mu dajt lekcija na amerikanskata mornarica I nivnite sojuznici, smesta da mu gi potonese site brodoj i podmornici, za da znat deka nivnata vojna tehnologija ne odgovarat na svetskijot standart.i togas ne ke mozeja da si go prodavaja nivnoto staro oruzje na tretijot svet....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija