• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.04.2018

00:53

EKSPLOZIJA U IRANSKOJ BAZI U ALEPU: Poginulo najmanje 20 ljudi, napad izveli NEPOZNATI AVIONI?!

Vesti

EKSPLOZIJA U IRANSKOJ BAZI U ALEPU: Poginulo najmanje 20 ljudi, napad izveli NEPOZNATI AVIONI?!

Podeli vest

Najmanje 20 ljudi je poginulo u eksploziji u Alepu, na severu Sirije, javio je turski kanal CNN Turk pozivajući se na izvor sa lica mesta, prenosi TAS S.

Eksplozija se, kako se navodi, dogodila u iranskoj bazi u južnom Alepu. Na licu mesta nalaze se kola hitne pomoći i spasilačke ekipe.
U zoni eksplozije primećeni su i avioni, ali njihov identitet nije poznat, javlja turski mediji.

Još uvek nema informacija o uzroku eksplozije, niti zvanične potvrde incidenta.

(JEZIVI VIDEO) TRENUTAK KADA JE POČEO NAPAD NA SIRIJU! Tri, dva, jedan... HAJDE DA UBIJAMO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
papundek

pre 6 godina

Cudno da pored sve te silne osmatracke i PVO tehnologije oni ne mogu identifikovati tko ih je bombardovao. Sta ce reci kad bude napad na Ruske baze???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17