• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2018

15:59

AMERIKU TRESU KURVE, A NE BOMBE! Tramp napao bivšeg direktora FBI, jer je otkrio njegovu MRAČNU TAJNU!

Vesti

AMERIKU TRESU KURVE, A NE BOMBE! Tramp napao bivšeg direktora FBI, jer je otkrio njegovu MRAČNU TAJNU!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp brutalno je danas na Tviteru izvređao bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija zbog detalja iz njegove knjige "Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo", u kojoj otkriva da Rusi poseduju porno-snimak šefa SAD na kojem kurve uriniraju po njemu!

Kako se pretpostavlja, upravo bi Trampov strah da ne ostane bez fotelje u Beloj kući zbog seks-skandala, mogao biti glavni razlog za mučki napad na Siriju u noći između petka i subote.- Džejms Komi, čovek koji uvek sve završava loše, ostaće upamćen kao najgori direktor FBI u istoriji

- napisao je tramp i dodao:



- Privilegije advokatskih klijenata su sada prošlost. Imam mnogo advokata koji se verovatno pitaju kada će njihvoda kancelarija, pa čak i domovi biti napadnuti. Svi advokati su veoma zabriuti.

- Nikada nisam pitao Komija za njegovu ličnu lojalnost. Jedva i da sam ga znao. To je još jedna od njegovih laži kojih je bilo i previše. Njegove "beleške" su servirane i lažne - napisao je Tramp.



Podsetimo, kako Komi tvrdi, upravo je "snimak" razlog zbog kog američki lider nikada ne bi ušao u otvoreni sukob s Moskvom jer bi u suprotnom bio objavljen pornić nastao 2013. u moskovskom hotelu, gde je Tramp navodno i urinirao po prostitutkama. To bi, ističe se, nanelo nepovratnu štetu ne samo Trampovom ugledu već i ugledu Amerike, koja je takvog čoveka 2016. izabrala za lidera.

EVO ZAŠTO JE TRAMP ZAISTA NAPAO SIRIJU! Hoće da zataška da RUSI IMAJU PORNIĆ NA KOJEM KURVE PIŠAJU PO NJEMU!

Komi, kog je Tramp iznenada otpustio u maju prošle godine, napisao je knjigu "Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo" i u njoj optužio šefa Bele kuće da je lažov i nemoralna osoba.

- Iskreno, nikada nisam mogao ni da pomislim da bi ove reči mogle da izađu iz mojih usta, ali ne mogu da tvrdim da aktuelni predsednik Sjedinjenih Država i prostitutke nisu pišali jedni po drugima u Moskvi 2013. Veoma je moguće, ali ja to ne znam - naveo je Komi u knjizi koja tek treba da bude puštena u prodaju u utorak, ali čiji su delovi dospeli do američkih medija i izazvali neviđenu buru u javnosti.

Analitičari tvrde da je upravo ovo razlog što je Tramp uz pomoć svojih poslušnika Tereze Mej i Emanuela Makrona izrežirao krizu u Siriji i noćas napao jednu suverenu zemlju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 5 godina

Kinezi će ih naučiti pameti,da se ne k..če sankcijama,svima po svetu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija