• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

16.04.2018

08:34

BIVŠI ŠEF FBI: TRAMP JE OKORELI LAŽOV KOJI GLUMI VOĐU MAFIJE!

Vesti

BIVŠI ŠEF FBI: TRAMP JE OKORELI LAŽOV KOJI GLUMI VOĐU MAFIJE!

Podeli vest

Bivši direktor FBI Džejms Komi ponovio je u intervjuu za televiziju ABC da postoji mogućnost da Rusija poseduje kompromitujuće informacije o američkom predsedniku Donaldu Trampu

Kako je rekao, verovatno postoje dokazi o njegovom njegovom "ometanju pravosuđa", prenela je agencija AP.

Komi je u intervjuu američkoj televizijskoj mreži ABC rekao da je "zapanjujuće" pomisliti da Rusija ima kompromitujuće informacije o Trampu ali da tu mogućnost ne treba isključiti.

Prema njegovima rečima, verovatno je da je Tramp ometao pravosuđe u svojim predsedničkim postupcima. Komi je rekao da američki predsednik "moralno nepodoban" da vodi SAD insistirajući da je Tramp "lažov".

- Ne verujem u priče da je mentalno nesposoban ili da je u prvoj fazi demencije. Mislim da nije mentalno već moralno nepodoban da bude predsednik. Naš predsendik treba da bude oličenje poštovanja i da se vodi vrednostima koje su u srcu naše zemlje. Jedna od tih vrednosti je istina a to predsednik nije sposoban da poštuje - rekao je Komi u dugom intervjuu američkoj televiziji.

AP/Photo

Bivši šef FBI sutra treba da izda knjigu "A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership" (Velika lojalnost: Istina, laži i vođstvo) u kojoj opisuje 20 godina karijere za vreme predsednika Džordža Buša mlađeg i rada u FBI-u od 2013. do 2017. godine.

Komi u knjizi, čiji su delovi procureli u javnosti, piše da je Tramp "okoreli lažov" koji ljude oko sebe podređuje lojalnosti kao "vođa mafije".

Prema njegovim rečima, Tramp je "nepošten predsednik, odvojen od stvarnosti i institucionalnih vrednosti" koji vlada "vođen egom" i lojalnošću koju zahteva da mu bude iskazana.

AP/Photo

Tramp je Komija smenio u maju prošle godine zbog istrage FBI-a o mogućoj predizbornoj saradnji Trampovih saradnika s Rusijom 2016. godine.

Komi je ranije u Senatu Kongresa SAD već pominjao pritiske Bele kuće i da je Tramp zahtevao njegovu lojalnost i zatražio da odustane od istrage protiv generala Majkla Flina, tadašnjeg savetnika za državnu bezbednost koji je bio primoran na ostavku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija