• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti.org

16.04.2018

12:37

ASAD PONIZIO TRAMPA! GAĐALI DVA AERODROMA SA PO 12 RAKETA I SVE IM OBORENE! Napad na Siriju je blamaža SAD!

Vesti

ASAD PONIZIO TRAMPA! GAĐALI DVA AERODROMA SA PO 12 RAKETA I SVE IM OBORENE! Napad na Siriju je blamaža SAD!

Podeli vest

Većina nezapadnih vojnih eksperata procenjuje da je američko-francusko-britanska agresija na Siriji  doživela fijasko. Oni otkrivaju da su Tramp, Mej i Makron tukli dva sirijska aerodroma sa po 12 raketa i da su sve bile oborene

Napad na Siriju pokazao je da je počeo kraj vojne dominacije SAD u svetu - da više ne prolaze "ni jugoslovenski, ni irački, ni libijski scenario".         Takođe: da su se pojavili realni uslovi da bude stvorena antizapadna koalicija na čelu sa Rusijom i Kinom.

Amerikanci zasad ništa ne priznaju, ali je sirijska PVO oborila sve četiri njihove krstareće rakete lansirane na aerodrom Diuvali, takođe - svih 12 kojima su tukli aerodrom Dumeir, pet od 9 usmerenih na aerodrom Meza, 18 od 18 kojima su tukli aerodrom Blej, 12 od 12 kojima su nameravali da ponovo razore aerodrom Šajrat, 13 od 16 ispaljenih na aerodrom Homsa (ali bez značajnijih razaranja)...

Sirijski raketaši su bili najmanje uspešni u odbrani naselja Barsa i Džeramani - oborili su samo 7 od 30 američkih i britanskih raketa.

POMAMA ZA RUSKIM ORUŽJEM! Posle fijaska SAD u Siriji Rusima naglo skočila prodaja PVO sistema!

Moskovski vojni ekspert Aleksandar Perendžijev - imajući i navedene podatke u vidu - naglašava:

- Pentagon fijasko nikada neće priznati. Njegov značaj ne treba nimalo potcenjivati. Sirija, koja sedam godina krvari, uspela je po prvi put da odbije moćni raketni napad vodećih zapadnih sila. Neće više za Zapad biti nove Jugoslavije ni novog Iraka.
  
Sirijski fijasko biće i uvod u formiranje moćne antizapadne koalicije čiji će prirodni predvodnici biti Moskva i Peking.

(VIDEO) OTKRIVENO ČIME SU SIRIJCI MASAKRIRALI TOMAHAVKE: Rusi (NI)SU pomagali, samo su malo ŠAPTALI GDE I KAKO!

Perendžijev posebno naglašava: "Rusija je prodemonstrirala da je u stanju da igra vodeću ulogu u suprotstavljanju Sjedinjenim Državama. Fijasko zapadnog trija još će više povećati potražnju za ruskim sistemima PVO i drugim naoružanjem".

Već je jasno da zapadni napad na Siriju neće imati nikakav vojni značaj, da napad na devet ciljeva neće zaustaviti pobedonosno nastup Asadovih armija.

Pozicija saveznika Sirije - Rusije i Irana - sa udarima može samo ojačati.

BRUTALNA PORUKA TRAMPU, MEJ I MAKRONU! Zeman: Pametan pogreši jednom, DEBIL DVA PUTA, a oni koji pogreše tri puta…

Turska je formalno podržala udare, jer od Vašingtona očekuje ustupke povodom Kurda, ali će nastaviti da povodom Sirije sarađuje sa Moskvom i Teheranom.   
Udar je pokazao da su SAD su izgubile značajan deo pozicija, a pokazalo se da vojno nisu svemoćne, ali je napad bio Trampu potreban samo za demonstraciju čvrstine pred Amerikancima.

Udari su bili imitacioni konflikt i to shvataju i umni ljudi u SAD.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija