• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok

16.04.2018

16:15

LAVROV: ZAPAD POKUŠAVA DA IZVRŠI GENOCID NAD RUSIJOM KROZ SANKCIJE: Za vreme Hladnog rata nije bilo takve rusofobije!

Vesti

LAVROV: ZAPAD POKUŠAVA DA IZVRŠI GENOCID NAD RUSIJOM KROZ SANKCIJE: Za vreme Hladnog rata nije bilo takve rusofobije!

Podeli vest

Odnosi između Rusije i Zapada su gori nego za vreme Hladnog rata, jer su tada funkcionisali kanali za komunikaciju između država i nije vladala tako jaka rusofobija, rekao je u intervjuu za Bi-Bi-Si šef ruske diplomatije Sergej Lavrov

Mislim da su odnosi gori, jer su za vreme Hladnog rata postojali kanali za komunikaciju i nije bilo takve rusofobije koja liči na pokušaj genocida kroz sankcije, saopštio je Lavrov.

On je izrazio nadu da će ljudi na Zapadu, uključujući one koji se nalazi u vlasti, shvatiti opasnost takvog stanja.

Što se tiče navodne upotrebe hemijskog oružja u Siriji, ministar je naglasio da se svi dokazi koje predstavljaju Francuska, Britanija i Sjedinjene Države, zasnivaju se na medijskim izveštajima i društvenim mrežama.

LUDAK! TRAMP HTEO DA GAĐA RUSE I IRANCE U SIRIJI: Treći svetski rat sprečio "BESNI PAS", šef Pentagona, DŽEJMS MATIS!

On je naglasio da Rusija nije pokušala da izvrši izmene na lokaciji navodnog napada hemijskim oružjem u Dumi, kako su pisali neki mediji.

Što se tiče posledica napada SAD, Velike Britanije i Francuske u Siriji, njih će "sigurno biti".

- U suštini, gubimo poslednje trunke poverenja prema našim zapadnim prijateljima - dodao je šef ruske diplomatije.

BRUTALNA PORUKA TRAMPU, MEJ I MAKRONU! Zeman: Pametan pogreši jednom, DEBIL DVA PUTA, a oni koji pogreše tri puta…

- Prvo kažnjavaju u Dumi, u Siriji, a zatim očekuju da stručnjaci OZHO izvrše inspekciju na licu mesta. Trojka zapadnih država nešto 'dokazuje' tako što kažnjava - izjavio je Lavrov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija