• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

17.04.2018

13:11

REŠENA MISTERIJA! Evo šta se noćas zaista desilo u Siriji!

Vesti

REŠENA MISTERIJA! Evo šta se noćas zaista desilo u Siriji!

Podeli vest

U bazi u Šairatu noćas se čula lažna uzbuna, nije bilo nikakvog napada na Siriju, saopštila je nacionalna agencija SANA, pozivajući se na sirijski vojni izvor

- Lažna uzbuna o narušavanju vazdušnog prostora prošle noći aktivirala je sirene PVO i nekoliko raketa. Nije bilo nikakvih napada spolja - saopštila je sirijska državna novinska agencija.

- Od 21 sat do 1 sat i 30 minuta po lokalnom vremenu nije bilo izraelskih aviona u vazdušnom prostoru Libana - saopštio je sagovornik agencije.

Ranije je izvor Sputnjika saopštio da su izraelski avioni nekoliko puta bili u vazdušnom prostoru Libana.

(VIDEO) SIRIJSKA VOJSKA SNIMILA NOVI NAPAD? 9 raketa noćas oboreno iznad avio-baze, Pentagon tvrdi: NISU NAŠE!

Arapski mediji su bili javili da su sredstva PVO sirijske vojske noćas odbila dva raketna napada na vojne aerodrome u Šairatu, u provinciji Homs, i u Dumeiru, 50 kilometara severno od Damaska.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija