• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

25.04.2018

14:43

UGLEDNE BRITANSKE ADVOKATICE U ŽIŽI SKANDALA! Mrtve pijane usred Dubaija napale policiju. SAD IM PRETI TRI GODINE ZATVORA!

Vesti

UGLEDNE BRITANSKE ADVOKATICE U ŽIŽI SKANDALA! Mrtve pijane usred Dubaija napale policiju. SAD IM PRETI TRI GODINE ZATVORA!

Podeli vest

Dve sestre bliznakinje iz Britanije, zaposlene u čuvenoj advokatskoj kompaniji u Dubaiju, napravile su incident kad su pijane napale policajku i psovale sve arapske žene

Aleni i Saši Parker (37) sada preti i do tri godine zatvora ako budu proglašene krivim za optužbe koje im se stavljaju na teret.

Bliznakinje rođene u Londonu, koje se ni malo ne ustručavaju u razmetanju svojim luksuznim životnim i stilom na društvenim mrežama, ponašale su se prilično nepristojno tokom jednom noćnog izlaska. Snimci prikazani na sudu prikazuju sestre mrtve pijane u predgrađu Dubaija, Al Barsha, kada ih je zaustavila policijska kontrola 4. avgusta prošle godine.

Објава коју дели Sasha Parker (@sashaparker2949) дана 14. Феб 2018. у 7:10 PST

Policijski izveštaj kaže da su sestre advokati bile pod uticajem alkohola i ponašale se vrlo drsko, ali one negiraju sve optužbe.

Na prekršajnom sudu u Dubaiju rečeno je i kako je prilikom hapšpenja Alena navodno povredila ruku i dok su joj na hitnoj pomoći previjali ruku, njena sestra Saša je stajala pored i vikala.

Објава коју дели Sasha Parker (@sashaparker2949) дана 2. Феб 2018. у 10:21 PST

Nakon toga su optužene da su odbile da sarađuju s policijom te se potom okomile na žensku pripadnicu policijskih snaga.

- Napale su me, a uopšte ne znam zašto. Gurnule su me na pod, pala sam i povredila sam glavu i lakat. Dok smo ih vodili na alkotestiranje, psovale su i mene i sve ostale arapske žene. Jedna od sestara me je i ogrebla noktima - rekla je policajka.

Објава коју дели Sasha Parker (@sashaparker2949) дана 6. Јан 2018. у 5:33 PST

Sestre su na sudu rekle da nisu krive za napad, opiranje hapšenju i fizičko nasrtanje na policajku nakon čega su puštene uz kauciju.

Alena, koja je studirala pravo na Univerzitetu u Londonu u Vestminsteru, u Dubaiju radi od 2007. godine. Živi sa svojom sestrom bliznakinjom koja je stručnjak za pravna pitanja vezana za nekretnine i intelektualno vlasništvo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Po njihovom izgledu one vise rade sve druge stvari nego sto su pravnice.

caslav

pre 5 godina

kao da su lezbejke a ne sestre,...kako ćete sada sa šerijatom,....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija