• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti. org

25.04.2018

19:32

(VIDEO) RUSI NAPRAVILI IZLOŽBU OBORENIH TOMAHAVKA U SIRIJI: Ovo su Trampovi LEPI I PAMETNI PROJEKTILI!

Vesti

(VIDEO) RUSI NAPRAVILI IZLOŽBU OBORENIH TOMAHAVKA U SIRIJI: Ovo su Trampovi LEPI I PAMETNI PROJEKTILI!

Podeli vest

Ruski Generalštab predstavi je novinarima ostatke krstarećih raketa kojima su Amerikanci i njihovi saveznici 14. aprila tukli Siriju

Specijalista za PVO Sergej Beznogih u njegovo ime je objasnio da se radi o ostacima pomorske verzije raketa „Tomahavk" i avionskim francusko-britanskim raketama SCALP i Storm Shadow.

Načelnik Glavne operativne uprave Generalštaba RF - general-pukovnik Sergej Rudskoj - potvrdio je da su dve rakete koje su lansirali Amerikanci i njihovi saveznici dostavljene u Moskvu.

Prema njegovim rečima, te rakete zbog kvara nisu doletele do cilja, ali su pale na teritoriju Sirije.
 
Moskovski vojni ekspert Aleksej Leonkov naglasio je da najveći interes za ruski vojni vrh predstavljaju američke rakete AGM-158 JASSM, koje su lansirali bombarderi B-1B. Dodao je da će biti "čisti ćar" ako je ta raketa među one dve koje su Sirijci predali Rusiji.

KLJUČA U UKRAJINI! NATO NAPAO DONBAS: Sa krovova solitera zasuli Ruse granatama!

Rudskoj je naglasio da je sirijska PVO oborila 46 raketa i otkrio da je većina bila uništena sovjetskim sistemima PVO. Naveo je da su u borbi sa raketama američke koalicije učestvovali sistemi Pancir, Osa, Strela-10, BUK, Kvadrat i S-125.

AMERIČKI GENERALI UDARILI NA TRAMPA, NE ŽELE "KRALJICU TORTURE" ZA ŠEFICU CIA: Đina Haspel vodila tajni zatvor!

Sve su bile presretnute u "pet zona", od kojih su tri zapadno od Damaska, a dve - istočno.

Od ukupno 105 američko-francusko-britanskih raketa lansiranih na Siriju - do planiranih ciljeva su stigle samo 22.

Rudskoj je podvukao da rakete "nisu ulazile u zonu odgovornosti PVO sistema Rusije u Siriji".

(HOT VIDEO) DVOJE SU SE TAKO SMUVALI! Makron i Tramp - DIPLOMATIJA POLJUBACA I DODIRA!

Naglasio je da će Rusija u najskorije vreme isporučiti Siriji "nove sisteme PVO" i da će ruski stručnjaci obučiti Sirijce da njima rukuju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlah alija

pre 5 godina

I te 22 su bile više nego dosta da unište planirane ciljeve tako da je rusima bolje da šute nego da se blamiraju ceo svet im se smije i njima i njihovim izjavama koje samo možda prolaze kod retkih pojedinaca u srbiji

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija