• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

26.04.2018

18:11

(VIDEO) PUTINOVA VOJSKA U SIRIJSKOM KALAMUNU DOČEKANA OVACIJAMA! Ovako nešto mogu da dožive samo OSLOBODIOCI!

Vesti

(VIDEO) PUTINOVA VOJSKA U SIRIJSKOM KALAMUNU DOČEKANA OVACIJAMA! Ovako nešto mogu da dožive samo OSLOBODIOCI!

Podeli vest

Posle izlaska terorista iz Istočne Kalamune ruska vojna policija je ušla u grad kako bi zajedno sa svojim sirijskim kolegama patrolirala ulicama radi zaštite stanovništva od pljačkaša, kriminalaca i ostataka ćelija terorista, prenosi "Ruska vesna" pozivajući se na izvore u Ministarstvu odbrane RF

Ministarstvo odbrane je saopštilo da će na poziv sirijske vojske ruska vojna policija patrolirati delovima grada kako bi zaštitila narod od pljačkaša i terorista, a istovremeno ruski instruktori obučavaće svoje sirijske kolege.

Rusku vojsku koja je ušla u ovaj oslobođeni grad stanovništvo je dočekalo uz ogroman broj automobila i motocikala kao i uz neviđene krike radosti.

(VIDEO) EVROPI DOSTA I RUSA I AMERA, PRAVE SVOJ SUPERIORNI BORBENI AVION: I "raptor" i "Su 57" biće mu nedorasli!

Na glavnom gradskom trgu učenici, studenti, državni službenici, penzioneri i ostali građani izašli su da dočekaju svoje oslobodioce.

NEVERICA U SAD: Rusija pod sankcijama, a PUTIN IZDVOJIO DODATNIH 162.000.000.000$ za zdravstvo, obrazovanje i infrastrukturu!

Mirni život polako se vraća u Istočnu Gutu. Ponovo rade radnje i ulični kafići, a trgovci praktično sede na stepenicama očekujući svoje mušterije.

Državne službe ponovo rade, imaju prijem građana za sva pitanja, od puštanja struje do cene nafte i benzina, što je bilo nemoguće dok su se u gradu nalazili teroristi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 5 godina

Ziveo Sirijski mucenicki narod, da im njihov Bog da srecu, zdravlje i uspeh u oporavku zemlje

Ljubo

pre 5 godina

Kroz vekove zapad ,je samo znao da razvaljuje ,podmece ,istrebljuje ...zato i imamo ovakve uslove za zivot na ovoj prelepij i jadnoj planeti.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija