• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

28.04.2018

22:59

(VIDEO) AMERI IMAJU ZASTRAŠUJUĆI ODGOVOR NA RUSKA SUPERORUŽJA: Ime mu je V22 Osprey i dobija moćno naoružanje...

Vesti

(VIDEO) AMERI IMAJU ZASTRAŠUJUĆI ODGOVOR NA RUSKA SUPERORUŽJA: Ime mu je V22 Osprey i dobija moćno naoružanje...

Podeli vest

Američki marinski korpus je započeo naoružavanje svoje radikalne V22 Osprey letelice raketama i topovima. Testovi su već ispalili niz oružja iz ove letelice, uključujući i laserski vođene rakete i topove. Rakete, topovi i rakete su među oružjem koje se razmatra

Iispaljeno je nekoliko oružja, uključujući Hydra laserske vođene rakete, rekla je kapetan Sara Barns iz vazduhoplovnog marinskog korpusa.

- Dalje testiranje bi moglo biti učinjeno kako bismo osigurali da ih možemo pravilno ugraditi - dodala je ona.

Svo oružje koje se razmatra je već ispaljeno u borbi od strane nekih vrsta aviona, međutim, potrebno je dodatno testiranje i procena oružja i njihovih sistema podrške kako bi se integracija prenela na sledeći korak.

Marinci su primorani da naoružaju letelicu zbog brzine razvoja u sledećoj generaciji superkoptera, koji su trenutno u testiranjima.

(VIDEO) SRBIJA IMA ČAK ČETIRI HITLEROVE "ENIGME"! A, Englezi lažu da je Alan Tjuring, otac kompjutera, PROVALIO KAKO RADI!

- Želimo da naoružamo MV-22B jer postoji praznina u sposobnostima pratnje naših trupa. Sa pravim oružjem i prudruženim sistemima, naoružani MV-22B će moći da prate druge Osprey letelice koje obavljaju tradicionalnu ulogu prevoza osoblja - dodala je Barnsova.

USTAŠE, SAMI STE KRIVI! SRBIJA IMA 19,4 TONA ZLATA, A HRVATSKA NIŠTA: Beograd im dao 13 tona, ali su oni sve prodali!

Oružje koje se testira uključuje Hydra rakete, nazvane APKWS (Advanced Precision Kill Weapon System), koje već koriste desetine drugih letilica.

Bell-Boeing je dizajnirao specijalni pilon sa strane aviona kako bi osigurali standardan prevoz oružja.

Oružje će omogućiti letelici da sprovede "montirani vertikalni manevar" u kom ona koristi svoje avionske brzine i helikoptersko lebdenje i tehnologiju manevra za transport oružja kao što su mobilni minobacači i laka vozila za iznenadne napade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija