• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

03.05.2018

19:29

ŠOK U SAD! NIKI HEJLI BI DA SMENI TRAMPA: Donald je postavio za ambasadora SAD u UN, a ona bi sad u njegovu fotelju!

Vesti

ŠOK U SAD! NIKI HEJLI BI DA SMENI TRAMPA: Donald je postavio za ambasadora SAD u UN, a ona bi sad u njegovu fotelju!

Podeli vest

Trampov tim je još pre nekoliko meseci zvanično proglasio početak predsedničke kampanje Donalda Trampa za 2020. godinu. Ovaj put bi Tramp mogao imati najvećeg konkurenta među republikancima, odnosno Niki Hejli, ambasadorku SAD pri Ujedinjenim Nacijama

Američki narod, što se tiče spoljne politike, najviše očekuje od Trampa da ispuni osnovna obećanja, a to je ono što je Tramp poručio u jednom od svojih poslednjih javnih istupa, očigledno pokušavajući da pokaže da je na pravcu ispunjenja svojih predsedničkih zaveta koje ima sa američkim narodom.

Amerika više neće biti svetski policajac, nedavno je rekao američki predsednik, podsetivši na trenutak na onog Trampa iz prošle predsedničke kampanje, odnosno, na običnog prosečnog pravdoljubivog Amerikanca kojem su porodične vrednosti na prvom mestu.

- Sve manje želimo da budemo svetski policajac. Decenijama smo trošili ogroman novac za podršku reda u svetu i to ne treba da bude naš prioritet. Mi želimo da zavedemo red kod nas, nameravamo da obnovimo našu zemlju - rekao je Tramp na konferenciji sa predsednikom Nigerije Muhamedom Buharijem.

Američki predsednik Donald Tramp je izjavio da SAD više neće biti svetski policajac niti će za to trošiti ogroman novac.

Podsećamo, Tramp je u toku kampanje "Mejk Amerika Grejt Egen" na prethodnim predsedničkim izborima rekao npr. da "Ukrajinom treba da se bavi Nemačka, a da Amerika treba da se bavi svojim dvorištem".

Poraženi Klintonovi će sigurno imati svoje mesto u trci 2020, ali teško na poziciji kandidata.

NATO PRETI SRBIJI! ZAŽALIĆETE ako budete istraživali POSLEDICE BOMBARDOVANJA i upotrebe OSIROMAŠENOG URANIJUMA!

Ovaj put bi Tramp mogao imati najvećeg konkurenta među republikancima, što je vrlo verovatno, a jedno od imena koje se pominje kao novo ime u trci za mesto predsednika SAD-a 2020. godine je Niki Hejli, ambasadorka SAD-a pri Ujedinjenim Nacijama.

Niki Hejli je član Republikanske stranke, a Tramp je taj koji je postavlja na poziciju ambasadora SAD-a u Ujedinjenim Nacijama.

(VIDEO) USTAŠKE ORGIJE U BLAJBURGU RAZBESNELE ZUROFA: Zašto Austrija i rimokatolička crkva dozvoljavaju ludilo?!

Prva žena predsednik je ideja koja se odavno kristališe u američkom društvu, pa su ipak, na strani Hejlijeve, velike šanse i razne mogućnosti osvajanja pažnje velikog broja građana Amerike.

Reuters/fotomontaža

Ideja da bi Niki Hejli mogla da bude dostojan protivkandidat Donaldu Trampu ne dolazi pod sumnju. Posebno nakon Trampovog skandala sa porno-glumicom i drugih primera "nipodaštavanja ženskog pola", prva žena predsednik SAD može imati posebnu pažnju i naklonost američkog naroda i uopšte svih građana Sjedinjenih Američkih Država.

RUSIJA HOĆE VOJNU BAZU U SRBIJI! Viktor Kolbanovski ruski ekspert za Balkan: To bi bio odgovor na američko prisustvo na Kosovu I NJIHOVU BAZU BONDSTIL!

Zbog neispunjenih predsedničkih obećanja, Tramp je veoma ranjiv, a može se možda reći i "politički mrtav".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sumadinac neprskani

pre 5 godina

za nas bi to bilo sjahao kurta uzjahao murta . jedina razlika bi bila sto bi murta u tom slucaju nosio suknju i po pravilu jahao sa strane .

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija