• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: life.ru/informer.rs

05.05.2018

13:38

(FOTO) LUDILO MOZGA! Belorus od srpskih dinara i zimbabveanskih dolara pravio evre I OD NJIH ŽIVEO ČETIRI GODINE!

Vesti

(FOTO) LUDILO MOZGA! Belorus od srpskih dinara i zimbabveanskih dolara pravio evre I OD NJIH ŽIVEO ČETIRI GODINE!

Podeli vest

U Minsku je uhapšen penzioner (62) koji je falsifikovao valute iz Srbije i Zimbabvea u evre i tako živeo četiri godine! 

U kući optuženog penzionera pronađene su falsifikovane novčanice od 200, 500 i 1000 evra.

- U njegovom stanu su pronađeni srpski dinari i zimbabveanski dolari od kojih je pravio evre - potvrdila je Marina Drankova, zvanični predstavnik Kancelarije izvršnog odbora Republike Belorusije za Minsk.

life.ru

Uhapšeni penzioner je tokom poslednje četiri godine više puta platio račune falsifikovanim novčanicama koje je sam napravio a koje su, inače, katastrofalnog kvaliteta. 

Kako se navodi, penzioner je koristio žilet, grebao je novčanice i na taj način pretvarao srpsku i zimbabveansku valutu u evre. Nikome nije jasno kako mu je ova bedna prevara uspevala tolike godine.

undefined
life.ru

life.ru




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Riki

pre 5 godina

Alo, pa novčanica od 1000eura ne postoji, najveća novčanica je od 500evra. Kad je mogao nekog da zajebe sa 1000eura, alal neka mu je.

Mile

pre 5 godina

Kako ne postoji! Vidiš da je u opticaju, Beloruskih 1000€ haha

Sumadinac

pre 5 godina

Е толико о сигурности евра и европске уније!СВала ти част стриц бог те сачуво

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17