• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2018

13:37

DRUGI PUT ZA DVA MESECA: Kim Džong Un danas stigao u Kinu!

Vesti

DRUGI PUT ZA DVA MESECA: Kim Džong Un danas stigao u Kinu!

Podeli vest

Kim Džong Un nalazi se u dvodnevnoj poseti Kini, javila je kineska agencija „Sinhua“. To je druga njegova poseta Kini za dva meseca

Mediji u Japanu i Južnoj Koreji su ranije danas spekulisali ko je bio u avionu koji je u ponedeljak iz Severne Koreje sleteo na kineski aerodrom „Dalijan“, navodeći da bi to mogao da bude i severnokorejski lider Kim Džong Un, zbog jakih mera obezbeđenja oko aerodroma.

Avion je sleteo na kineski aerodrom u ponedeljak, a sumnje podstiče to što tog dana ne postoji redovna avio-linija iz Severne Koreje za Kinu, prenosi južnokorejska agencija Jonhap.

Tanjug/AP

Kako se navodi, avion sa predstavnicima Severne Koreje sleteo je u Kinu dan pre ceremonije na kojoj se obeležava vojna vežba, a kojoj će prisustvovati kineski predsednik Si Đinping.

(FOTO) MISTERIOZNI VOZ UŠAO U PEKING! Svi se pitaju DA LI JE U NJEMU KIM DŽONG UN?!

Japanska agencija Kjodo piše da se radi o specijalnom avionu severnokorejske avio-kompanije „Er Korjo“, kao i da je zvaničnik provincije u kojoj se nalazi taj aerodrom otkazao ranije zakazani put u Japan sa kineskim premijerom Li Keđijangom.

Sve to, navodi agencija, ukazuje da je to uradio kako bi se sreo sa severnokorejskim zvaničnikom.

Kineski premijer trebalo bi da boravi u četvorodnevnoj poseti Japanu tokom koje će se sresti sa japanskim premijerom Šinzo Abeom i južnokorejskim predsednikom Mun Džae Inom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija