• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.05.2018

19:38

MELANIJA IZAŠLA IZ TRAMPOVE SENKE!  Ovako se prva dama Amerike izborila ZA PAŽNJU!

Vesti

MELANIJA IZAŠLA IZ TRAMPOVE SENKE! Ovako se prva dama Amerike izborila ZA PAŽNJU!

Podeli vest

Supruga lidera SAD Donalda Trampa Melanija (48) tek sad je počela da pokazuje šta sve ume. Pokrenula je važnu kampanju, sama organizuje bankete i sve drži pod kontrolom u Beloj kući

Prva dama SAD Melanija Tramp (48) izašla je iz senke supruga Donalda Trampa. Melanija je u ponedeljak započela kampanju protiv zlostavljanja dece na internetu, sama priprema bankete i druge događaje i kontroliše svaki detalj u Beloj kući. Njeni saradnici tvrde da se lepa Slovenka konačno pomirila sa važnom funkcijom koju obavlja i da želi svima da pokaže šta sve ume.

Prihvatila ulogu

Melanija je kampanju "Budi najbolji", koja ima za cilj da deci ukaže kako da koriste društvene mreže na pozitivan način, pokrenula 16 meseci po stupanju na funkciju prve dame. Ona je u ponedeljak u vrtu Bele kuće medijima saopštila detalje projekta, koji je isključivo njena zamisao.
- Želim da deci ukažem na važnost društvenosti, emocionalnog i fizičkog zdravlja. Promovisaćemo zdrave načine života i korišćenje društvenih mreža na zdrav način. Najmlađi moraju da poštuju jedni druge, a mi ćemo im u tome bezrezervno pomoći - rekla je Melanija.

Trebalo joj vremena
Svi pretpostavljamo da joj je trebalo vremena da se navikne na novu ulogu i prihvati promenu Stefani Grišam, Melanijina portparolka

Ona je prvi važniji projekat u Beloj kući pokrenula mnogo kasnije od svojih prethodnica. Razlog za to je činjenica da se Melanija preselila u Vašington tek šest meseci nakon što je Tramp započeo mandat jer je čekala da njihov sin Baron (11) završi školske obaveze u Njujorku. U međuvremenu se držala podalje od medija, a tek poslednjih meseci preuzela je aktivniju ulogu u Beloj kući. Baš u to vreme angažovala je specijalnu savetnicu za imidž Regan Tompson i polako počela da menja ponašanje. Prema rečima njene portparolke Stefani Grišam, Melanija je doživela potpunu transformaciju.
- Ona radi po ceo dan, smišlja događaje, organizuje bankete i šalje pozivnice. Aktivnija je nego ikad. Svi pretpostavljamo da joj je trebalo vremena da se navikne na novu ulogu i prihvati promenu - navela je Grišamova.

Ona je dodala da je Melanija potpuno samostalno organizovala svečanu večeru u Beloj kući tokom nedavne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit. Večera je prošla savršeno, a stručnjaci su danima u medijima hvalili Melanijino umeće.

AP


Hladna prema mužu
Medijski stručnjak Kris Radi naveo je da Melanija tek počinje da otkriva sve kečeve u rukavu.
- Ona ima stila, šarmantna je i pametna. Ume da se ponaša. Iza scene je veoma uticajna. Mislim da su pogrešne priče da Melanija nije srećna. Deluje mi zadovoljno. Nikad se ne žali i voli svoj posao - ocenio je Radi.

S druge strane, ima i onih koji kritikuju odnos koji Melanija ima sa Trampom. Oni tvrde da su lider SAD i prva dama veoma udaljeni. To pokazuje i nekadašnji incident, kad je Melanija snimljena kako pred kamerama odbija Trampov dodir i ne želi da ga uhvati za ruku. Takvi navodi pojavili su se i u knjizi novinara Majkla Volfa "Buka i bes: Unutar Trampove Bele kuće", u kojoj je Volf naveo da bračni par Tramp spava u odvojenim sobama. Melanijin tim je to od početka negirao.

Inače, prvoj dami SAD Melaniji Tramp za 10 odsto je porasla podrška u javnosti od januara ove godine, pokazalo je istraživanje CNN-a. Trenutno je podržava najmanje 57 odsto Amerikanaca, dok joj je podrška u januaru iznosila 47 odsto.
Istovremeno, Trampa podržava oko 42 odsto građana SAD.

Tramp je poljubio u obraz
reuter

Lider SAD Donald Tramp podržao je suprugu i njenu novu kampanju "Budi najbolji". On je iz prvog reda slušao Melanijino obraćanje u dvorištu Bele kuće. Nakon što je ona završila govor, Tramp joj je prišao, poljubio je u obraz i zagrlio je. Zatim ju je pohvalio pred svima.
- Održala si divan i iskren govor. Svaka čast - rekao je.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija