• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.05.2018

22:56

TRAMP SE HVALI ULOVOM ČAK PET ŠEFOVA ISLAMSKE DRŽAVE: Namamili ih da pređu granicu iz Sirije u Irak...

Vesti

TRAMP SE HVALI ULOVOM ČAK PET ŠEFOVA ISLAMSKE DRŽAVE: Namamili ih da pređu granicu iz Sirije u Irak...

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp napisao je danas na Tviteru da su uhvaćena petorica najtraženijih lidera Islamske države

Irak je, naime, u sredu saopštio da je uhvatio petoricu lidera ID. Četvorica su uhvaćena tako što su "namamljeni" preko mobilne aplikacije Telegram za dopisivanje ranije uhvaćenog islamiste Ismaila el Ejtavija.

Četvorica komandanata Islamske države su namamljeni da pređu granicu iz Sirije u Irak, gde su uhvaćeni.

Jedan od uhvaćenih ekstremista je Sadam Džamal, Sirijac koji je u ime ID obavljao dužnost guvernera sirijskog istočnog regiona.

(VIDEO) TRAMP NEMA KUD NEGO DA KRENE NA IRAN: Problem je što su tamo Rusi i Kinezi, a to bi moglo da skupo košta SAD!

Ejtavi i Džamal su, kako je rekao irački zvančnik, dve najznačajnije figure Islamske države ikad uhvaćene žive.

TRAMP NEĆE MOĆI DA PROMENI NI ZAREZ: Iran žestoko uzvratio Vašingtonu!

Njihovo hvatanje je odrađeno u saradnji sa američkim snagama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 5 godina

Američke funjare samo misle na pare, u Iraku su zbog nafte a ne zbog "pravde" kako se svuda predstavljaju. Vredjaju nam ingteligenciju ! Ne mogu da prežale BLIZNAKINJE i PENGTAGON.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija